REKLAMI GEÇ

Tavas’ın tarımsal ürünleri İzmir’de pazarlanıyor

Tavas’ın tarımsal ürünleri İzmir’de pazarlanıyor

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, yakın zamanda hasadı yapılacak marulun piyasaya sürülmesi için İzmir’de temaslarını yoğunlaştırdı. İzmir’de düzenlenen buluşmada ilçenin tarımsal ürünlerinin pazarlamasının önü açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2020 Salı, 09:37

İzmir’de Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakaş, ilgili oda ve kurum müdürleri ile Tavas Belediyesi tarım ve hayvancılık birimi personelleri katıldı.

Toplantıda Tavas’ın üretim, yatırım ve ihracat hedefleri değerlendirilerek, ürün deseninin arttırılması ve ihracata yönelik ürünlerin pazarlanması konuları ele alındı.

Tavas’ta Tarıma vereceği destekler ve yapacağı çalışmalar ile kısa sürede ihracatta ve iç pazarda kendinden söz ettireceklerini belirten Başkan İnamlık, “İlçemizin verimli topraklarında yetiştirilip yakın zamanda hasadı yapılacak olan 50 bin adet marulu meyve sebze pazarlarına ulaştıracak ilk adımı attık. Kavun, karpuz pazarı için de önümüzdeki günlerde İhracatçılar Birliği’ne bağlı bir heyet İlçemizi ziyaret edecekler. Üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

Toplantının sonunda Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu