REKLAMI GEÇ

Tavaslı çiftçilerden fuar çıkarması

Tavaslı çiftçilerden fuar çıkarması

Tavaslı çiftçiler belediye öncülüğünde yapılan gezi ile Antalya’da düzenlenen Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’nı çıkarma yaptı. Geziye Belediye Başkanı Hüseyin İmamlık da, katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2019 Salı, 18:14

Tavas Belediyesi öncülüğünde düzenlenen gezi ile Tavaslı çiftçiler Antalya’da bu yıl 19.’uncusu düzenlenen Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na çıkarma yaptı. Gezi kafilesi Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İmamlık ile Başkan Yardımcısı Ali Karakaş, muhtarlar ve çiftçilerden oluştu.

Tavaslı çiftçileri dünyanın en büyük örtü altı tarım sektör fuarı ile buluşturduklarını söyleyen Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İmamlık, ilçedeki çiftçilerin sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtip, “Özellikle örtü altı seracılığı konusunda ilçemiz genelinde çiftçilerimizin yatırımları artmakta. Yapılacak tarım yatırımlarının yeni teknolojilere yer verilerek verim artışını hedeflenmektedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz gibi Tavasımızın geleceği tarımda. Bu bağlamda ilçemize yapılacak olan her yatırımın yanındayız. Hedefimiz ilçemizinde ürün çeşitliliğini, desenini artırmak ve örtü altı seracılıkta marka olmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu