REKLAMI GEÇ

Tavaslı muhtarlar buluştu

Tavaslı muhtarlar buluştu

Tavas’ın 50 mahallesinde görev yapan muhtarlar, kaymakamlık ve belediyenin düzenlendiği toplantıda, istek ve sorunlarını dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 15:06

İlçenin Akyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Tavas Sorumlusu Aydın Ünal, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Turhan Akyol, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşa hizmet götürmenin önceliklerinden olduğunu belirterek, “Her mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bunmarı da muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Periyodik olarak yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Hep birlikte senkronize bir çalışmayla 50 mahallemizdeki sorunları ve güzellikleri paylaşarak daha güzel bir Tavas, daha sosyal bir Tavas için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ise, görüş alışverişleriyle sorunları tespit edip çözüm yolları bulunacağını söyledi. Toplantıya katılan 50 mahallenin muhtarları da istek ve sorunlarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu