REKLAMI GEÇ

Tavaslılar 29 Ekim’de çifte bayram kutlayacak

Tavaslılar 29 Ekim’de çifte bayram kutlayacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den Tavaslılara çifte bayram kutlatacak açıklama. Zeybekci, Tavas Devlet Hastanesi’nin 29 Ekim’de hizmete hazır hale geleceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2015 Pazar, 14:54

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yapımı devam eden Tavas Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’in de katıldığı Tavas ziyaretinde devlet hastanesine giden Zeybekci, müteahhitten son durum hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Zeybekci, “Denizli’deki tüm sağlık tesislerini Çameli’den Çivril’e kadar yeniden gözden geçiriyoruz. Acıpayam’a güzel bir hastane kazandırdık. Sarayköy, Güney dahil tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızın ilçelerinde de tam teşekküllü, tek kişilik odaları bulunan hastanelerde en lüks en ileri teknoloji ile sağlık hizmetlerini ayaklarına götürmeyi istiyoruz. Tavas Devlet Hastanesi bu anlamda başarılı projelerimizden bir tanesidir. 100 yataklı hastanemiz, içinde 4-5 tane ameliyathanenin olduğu, her türlü ameliyatın yapılabilidiği, her branştanhekim ve uzmanın görev alacağı güzel bir sağlık tesisi olacak. Sağlık Bakanlığı ile görüşmeleri yaptık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na teslim edilirken, içi donatılmış kullanıma hazır bir şekilde teslim alacağız” dedi.

MÜFTÜ AHMET HULUSİ KÜLLİYESİ’NDE İNCELEME
Pamukkale Üniversitesi kampüs alanında yapımı hızla devam eden Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nde de incelemeler yapan Bakan Zeybekci, cami ve külliyenin gelecek yılki Ramazan ayına yetiştirileceğine inandığını söyledi.

Yorumlar

ekrem   -  Bağlantı 10 Ağustos 2015, 10:09

kaleye gelince iki biber bir horoz bizim kaleliler hala uyanmadı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu