REKLAMI GEÇ

Tavas’ta camilerde temizlik seferberliği

Tavas’ta camilerde temizlik seferberliği

Tavas Belediyesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasına devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 10:00

Tavas Belediyesi, şuana kadar vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda, huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için merkez ve mahallerindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını programlı olarak sürdürülüyor.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Camilerimiz bizim en kutsal mekânlarımızdır. İnsanlarımızın bu kutsal mekânlarda temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bu mekânların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Camiler, hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkesi bünyesinde toplayan mekânlardır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Ekiplerimiz halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden, klimaların ve avizelerin temizlenmesine kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu