REKLAMI GEÇ

Tavas’ta “Hoş geldin bebek” projesi

Tavas’ta “Hoş geldin bebek” projesi

Tavas Belediyesi “Hoş geldin bebek” projesi başlattı. Başkan Turhan Veli Akyol, Zeynep-Razaman Gücüko çiftini ziyaret etti, bebeğe altın taktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2016 Perşembe, 14:22

Geçtiğimiz yıl başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Tavas Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Tavas Belediyesi, bu kez de “Hoş geldin bebek” projesini hayata geçirdi.

Tavas Devlet Hastanesi’nin yeni binasında dünyaya gelen ilk bebeği ziyaret eden Başkan Akyol, Zeynep-Ramazan Gücüko çiftini kutladı, bebeğe de altın taktı.

tavas-hos-geldin-bebek-1

Projelerin yapılmış olması değil, sürdürülebilirliğinin önemli olduğunu belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Sosyal belediyecilik anlamında halkımıza ne kadar dokunabilirsek biz o kadar huzurlu ve mutluyuz. 2015’in ikinci yarısında başlatmış olduğumuz projemiz hastane, belediye ve duyarlı esnaflarımız sayesinde devam ediyor. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda hastanede kalıcı tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatırken, şimdi de “Hoş geldin bebek” diyerek bu güzel duyguyu çiftlerimizle paylaşarak onların mutluluklarına ortak olarak projelerimizi sürdürüyoruz ” dedi.

tavas-hos-geldin-bebek-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık