REKLAMI GEÇ

Tavas’ta kantinler denetimde

Tavas’ta kantinler denetimde

Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla okullardaki kantinlerin denetimleri de artırıldı. Tavas Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki okulların kantinlerinde inceleme başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2015 Perşembe, 11:04

Öğrencilerin sağlığının korunması adına okul kantinlerinin denetimi büyük önem taşıyor. Tavas Belediyesi zabıta ekipleri de okulların açılmasıyla kantinlere yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
İlçe genelindeki tüm okulların kantinlerini titiz bir şekilde denetleyen ekipler, ürünlerin son kullanma tarihleri ve kantinlerde hijyeni ön planda tuttu.

ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIĞINI KORUMALIYIZ
Kantin denetimlerine ilişkin bilgi veren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, tem amaçlarının sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Başkan Akyol, “Okullarda çocuklara hizmet veren kantinlerin temizlik konusunda gerekli tedbirleri almaları bizim için çok önemli. Geleceğin teminatı olan çocuklarımız sağlıklı koşullarda bulunmaları gerekiyor. Bu nedenle başka okul kantinleri olmak üzere özellikle gıda satışı yapılan yerlerdeki denetimlerimiz sürecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 23Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu