REKLAMI GEÇ

Tavas’ta Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Tavas’ta Muhtarlar Günü törenle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi’nin birlikte organize ettikleri bir törenle kutlandı. Törene 50 mahalle muhtarının yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 16:42

Muhtarlar günü nedeniyle organize edilen tören, Tavas Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konularak başladı. Daha sonra muhtarlar Tavas Belediyesi’nin Cezve Kahvesi’nde toplandı. Toplantıya Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da katıldı.

Muhtarlar, demokrasinin kılcal damarlarıdır diyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Millete hizmetkâr olduğumuz ilk günden bu yana, muhtarlarımızla periyodik toplantılara özen göstermeye devam ediyoruz. Çünkü muhtar milletin sözleridir. Bu sözleri devlet yetkililerine aktararak, halkın sorunlarını dile getirir” dedi.

Muhtarlarla her daim koordineli çalışarak birçok başarıya imza attıklarının da altını çizen Başkan Akyol, “ 4,5 yıldır alnımızın akıyla hep beraber çalıştık. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışacağız. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde sağlık, afiyet temennisi ile başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık