REKLAMI GEÇ

Tavas’ta TOKİ kurası heyecanı

Tavas’ta TOKİ kurası heyecanı

Tavas’ta TOKİ kuraları 17 Mayıs’ta çekiliyor. Tavas Spor Salonu’nda noter huzurunda çekilecek kura ile evlerine kavuşacak olan Tavaslılar heyecanlı bekleyiş içinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2018 Perşembe, 10:59

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde 112 konut, 1 büfe, Tavas merkez Yenimahalle’de 112 Konut ve 1 büfe olmak üzere, toplam 224 konut ile 2 büfenin inşaatları ve çevre düzenlemelerinde sona gelindi.

Tavas’ın hızla geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “TOKİ inşaatlarında sona gelindi. Kura çekimlerimizin tarihi belli oldu. Ev sahibi olacak vatandaşlarımızın heyecanı bizi de sardı” dedi.

Tavas’ın her geçen gün daha çok ivme kazandığını ifade eden Başkan Akyol, “Ev sahibi olmaya aday olacaklar şimdiden belediyemize gelerek heyecanlarını paylaşıyorlar. İnsanlar uygun fiyata yıllarca hayalini kurdukları evlerinin sahibi olacaklar. Buna birazcık bile vesile olabildiysek ne mutlu bize. TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler. TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda ilçemize değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak” dedi.

Tavas’a TOKİ’lerin kazandırılmasında emeği geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a teşekkür eden Başkan Akyol, “Projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu