REKLAMI GEÇ

Tavas’ta Toprak Bayramı kutlandı

Tavas’ta Toprak Bayramı kutlandı

Tavas’ta Toprak Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi. “Toprak Can Verir,Kaybetme Yaşat” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Tavaslı başarılı çiftçilere plaket verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2015 Pazar, 13:12

Toprak Bayramı etkinliğine, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nurdoğan Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Çetin, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldı.

Çiftçiyi Topraklandırma Kanunu’nun kabul edildiği 11 Haziran tarihini takip eden Pazar günü ‘Toprak Bayramı’ olarak kutlanıyor. Her yıl farklı ilçede kutlanan Toprak Bayramı etkinlikleri Bu yıl Tavas Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

denizli-tavas-toprak-bayrami-ic

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nurdoğan Yaşar’ın konuşmasından ve “Toprak” konulu sunu gösterisinden sonra ilçede başarılı olan çiftçilere,Tavas Kaymakamı Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından ödül ve plaketleri verildi.

Kutlama programının sonunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü fotoğrafçısı Murat Önüt’ün “İnsan, Toprak ve Doğa” konulu resim sergisinin açılışı yapıldı.
Ayrıca etkinliğe katılan öğrencilere çam fidanları dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu