REKLAMI GEÇ

Trafik kazası kurbanı 5 genç toprağa verildi

Trafik kazası kurbanı 5 genç toprağa verildi

Tavas’ta otomobilin yol kenarındaki su birikintisine devrilmesi sonucu boğularak hayatını kaybeden 5 gencin cenazesi toprağa verildi. Tavas’ı yasa boğan gençler, acı ve ağıtlarla uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2018 Pazartesi, 15:25

DENİZLİ (AA)
Denizli-Tavas karayolu Sarıabat Mahallesi Bahçe mevkisinde yol kenarında bulunan su birikintisine devrilen otomobilde boğularak öldüğü belirlenen Mehmet Anıl Bayraktar (18), Uğur Hepgül (19), Emin Çotul (18), Kamil Kocamanoğlu (17) ve Süleyman Tahancalıo’nun (18) cenazelerinin Pamukkale Üniversitesindeki otopsi işlemleri tamamlandı.

Cenazeler, yakınları tarafından alınarak önce “helallik” için Tavas’taki evlerine, ardından da Belediye Meydanı’ndaki alana götürüldü.

Cenaze törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5 gencin cenazeleri yan yana kondu, öğle vakti kılınan namazın ardından Tavas Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Uğur Hepgül’ün babası Bayram Hepgül, “Bir oğlum bir kızım vardı. Oğlumu kaybettim. Daha bir hafta önce askere gitmek için dilekçe vermişti. Yüreğim yanıyor” diye konuştu.

Kazada otomobilin kırılan ön camından fırlayan ve Tavas Devlet Hastanesine kaldırılan Muharrem Çineli’nin (19) tedavisi ise sürüyor.


Bu arada kaza öncesi otomobilin lastiğinin patladığı, araçta stepne olmadığı için de gençlerin bir arkadaşlarından emanet lastik aldıktan sonra bir akaryakıt istasyonunda bunu değiştirdikleri öğrenildi.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?
Tavas’ta dün, Mehmet Anıl Bayraktar’ın kullandığı 20 YF 082 plakalı otomobil, Sarıabat Mahallesi Bahçe mevkisinde yol kenarında bulunan su birikintisine devrilmiş, kazada, Muharrem Çineli (19) yaralanmış, Mehmet Anıl Bayraktar, Uğur Hepgül, Emin Çotul, Kamil Kocamanoğlu ve Süleyman Tahancalıo boğulmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu