REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Pınarlar’a bilişim sınıfı

Zeybekci’den Pınarlar’a bilişim sınıfı

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, doğup büyüdüğü toprakları unutmadı. Zeybekci, Tavas’ın Pınarlar Mahallesi’ndeki okula bilişim sınıfı yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 12:10

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle eğitim bir süredir uzaktan sürdürülüyor. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, öğrencilerin uzaktan eğitimine yaptırdığı bilişim sınıfı ile katkı verdi.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek oluşturulan sınıftan yararlanmaya başlayan öğrenciler bir yandan eğitimlerini sürdürüyor, diğer yandan ihtiyaç duydukları araştırmaları yapıyor.

Bilişim sınıfını ziyaret eden ve öğrenciler ile bir araya gelen Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Pandemi nedeniyle öğrencilerimiz bir süre okullarından uzak kaldılar. Eğitimlerini online olarak sürdürüyorlar. Sayın Bakanımızın babası Merhum Şükrü Zeybekci adına kurmuş olduğu bilişim sınıfı ile öğrencilerimiz eğitimlerine sorunsuz bir şekilde devam edecekler. Bunun yanı sıra okulumuza kazandırılan bilişim sınıfı ile uzun yıllar eğitim görecek öğrencilerimizin de hizmetinde olacak. Buradan bir kez daha Bakanımız Nihat Zeybekci’nin babası Merhum Şükrü Zeybekci amcamızı rahmetle anıyor, Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 2 15Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 3 9Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe -1 11Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma -1 10Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi -2 12Parçalı Bulutlu