REKLAMI GEÇ

Annelere Atasay Yazıcılar’dan Özel Hediye

Annelere Atasay Yazıcılar’dan Özel Hediye

Annenize karşı olan sevginizi yıllarca üzerinde taşıyacak bir hediye ile gösterin… Bu Anneler Günü’nde ona çok özel bir anneler günü hediyesi alın, her baktığında o mutlu anı hatırlasın…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 15:40

Türkiye genelinde Atasay tarafından oluşturulan kampanyalara Denizli Yazıcılar Kuyumculuk sayesinde ulaşabilirsiniz. Yine bu özel günde de Atasay Yazıcılar Kuyumculuk size özel kampanyalar sunuyor.

ic-1

Bu kampanyaların ilki; yenilenme gücünün ve yaşam enerjisinin mücevherdeki en estetik yorumu olan ”Hayat Ağacı” altın kolye, 750 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Atasay’dan hediye… Özel günleri kutlanmaya değer kılan Atasay, Anneler Günü alıverişini Atasay mağazalarındaki dünya trendlerini yansıtan binlerce çeşit ürün arasından yapanlar için çok özel bir sürpriz hazırladı. 1 Mayıs-11 Mayıs tarihleri arasında Atasay mağazalarındaki altın ve pırlantalı ürünlerde 750 TL ve üzeri tüm alışverişlerde, aile kavramının en anlamlı simgesi ”Hayat Ağacı” altın kolye tüm annelere ve annelerine sürpriz yapmak isteyenlere hediye!

ic-2
Kalbinizin incisine
Coronet tektaş pırlantalı ürünlerden birini alana incili altın küpe hediye. 0,50 karat efektli Coronet tektaş yüzük ya da 0,50 karat efektli Coronet tektaş incili kolye aldığınızda incili altın küpe hediye…
En seçkin hediyelerden oluşan bu özel kampanyalardan satın alacağınız ürünleri annenize yada eşinize verdiğiniz zaman gözlerindeki mutluluğu görmek sizide mutlu edecektir.

ic-3
Mücevherleri ikonik bir şıklığa dönüştüren Atasay, Anneler Gününde annelere duyulan sonsuz sevgiyi anlatmak için binlerce ışıltılı seçenek sunuyor. Anadolu’nun zengin kültüründen beslenerek tarihi değerleri gün ışığına çıkaran tasarımlardan, modern, trendleri yakından takip eden tasarımlara, stil sahibi şehirli kadına hitap eden ışıltılı tasarımlardan, bakımlı ve şık olmanın lüksünü yaşatan zarafetin ön plana çıktığı pırlantalı tasarımlara kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Atasay Yazıcılar Kuyumculuk, her yaşam biçimine uygun tasarımlarıyla tüm anneleri mutlu edecek.

ic-4
Atasay Yazıcılar Kuyumculuk birden fazla şubesi ile daha çok insana kolaylıkla ulaşabiliyor. Atasay Yazıcılar; Bayramyeri Şube, Çınar Şube, Forum Çamlık AVM ve Teras park AVM olarak 4 mağaza ile Denizli halkına hizmet veriyor. Ayrıca İzmir’de Alsancak ve Balçova Ege Park AVM olarak iki noktada daha hizmet vermekte.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı