REKLAMI GEÇ

Anneler Günü hediyesi alacaklara öneriler

Anneler Günü hediyesi alacaklara öneriler

Anneler Günü yaklaşıyor. Herkes bir hediye ile annesini sevindirmek istiyor. Bu özel günlerin zihinleri meşgul eden sorusu “Ne alsam?” Banu Urgancı sizin için araştırdı ve bir seçenekler listesi hazırladı…

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2013 Cuma, 09:30

BANU URGANCI
Anne olmak kelimelerin kifayetsiz kaldığı, anlatılamayacak bir durumdur. Anneler kızlarına “Anne olunca anlarsın.” lafını boşuna söylemiyorlar. Gerçekten yaşanmadığı sürece anlaşılacak bir durum değil. Anneler günü; bazı ülkelerde farklı günlerde kutlanmasına rağmen dünyada herkes anneler gününü kutlamakta. Dinlere göre farklı inançlar olsa bile her dinde anneler kutsaldır ve hakları hiçbir şey ile ödenemez.

Ama anneler gününde en azından bir gün olsun gerçekten annemizi mutlu etmek hepimizi bir nebze olsun rahatlatacaktır. Onun için güzel bir gün programlayıp, O’nun sevdiği şeyleri hediye ederek O’na unutulmayacak bir anneler günü yaşatmak istemez misiniz?

Siz günü programlamaya bakın ben sizin için hediye seçeneklerini çoktan hazırladım. Önce annelere neler hediye edilebilir onları araştırdım ve birkaç seçenek oluşturdum. Bu seçenekler arasında kaliteden ödün vermeden her anneye her bütçeye uygun bir şeyler bulacaksınız.

atasay-1

ANNELERE ÇİFTE MUTLULUK
Anneler gününde annenize kalbi gibi altın bir set alabilirsiniz. Atasay Yazıcılar Kuyumculuk annenize sizin hediyeniz yanında bir de Gül Set hediye ediyor. Siz 750 liralık alışveriş yapıyorsunuz, onlar da annenize Gül Set hediye ediyorlar. Bu annenizin mutluluğunu ikiye katlayacak.

atasay-2
Atasay Yazıcılar Kuyumculuk her zevke hitap eden farklı takılarıyla büyük bir kitleye hitap ediyor. Atasay’ın Belle ve Myras kolleksiyonları kesinlikle görülmeye değer. Annenizin geçmişten gelen Osmanlı tarzı ile ışıldamasını istiyorsanız Myras, modern ve modanın renklerini barındıran takılarla ışıldamasını istiyorsanız Belle koleksiyonunu tercih etmenizi öneririm. Hizmetin ve ürünlerin kalitesini Bayramyeri, Çınar, Forum Çamlık AVM, Teraspark AVM ve hatta İzmir Alsancak ve Ege Park AVM show roomlarını ziyaret ederek siz de görebilirsiniz.

buketcikolata-2

ANNENİZİN HEM GÖZ ZEVKİNE HEM DAMAĞINA HİTAP EDEN TATLI HEDİYELER
Herkesin annesi özeldir. Ve özel hediyeleri hak eder. Buket Çikolata özel çikolata tasarımları ile annelerinizin daha özel hissetmesini sağlıyor. Siz annenizi ve hayalinizi anlatıyorsunuz, Buket Çikolata hayalinizi gerçekleştiriyor. İstediğiniz her şeyi çikolata olarak hayata geçiriyor. Bunun en güzel örneği; istediğiniz renk ve desenlerle görsel bir şölene dönüşen ayakkabı çikolatalar.

buketcikolata-1

Daha bitmedi! Hepsinden bir tane olan göz kamaştıran parlaklıkta gümüş tabaklarda, rengarenk ve çeşit çeşit sepetlerde, istediğiniz türde çikolata ile özel annelerimize özel çikolatalar hediye edebilirsiniz.Buket Çikolata Lise Caddesi, No:31/A adresinde hayallerinizi gerçekleştirmek için sizleri bekliyor.

buketcikolata-3

Ama unutulmaması gereken nokta hayallerinizi bu hafta içerisinde kendilerine bildirin ki, 12 Mayıs Anneler Günü için hayal ettiğiniz hediye hazırlansın. Daha fazla bilgi için; www.buketcikolata.com web adresini ziyaret edebilir veya 0 258 242 23 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

KOCAMAN ANNE SEVGİSİNE KOCAMAN İNDİRİM
Çanta tüm kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar. Kadının güzelliğine ayrı bir hava katar. Annenizin güzelliğine çanta gibi bir aksesuarla ayrı bir hava katmak isterseniz, hiç durmayın Ege Çanta’ya gidin derim. Kalitesi ve zengin çeşitleri ile her zevke hitap eden çantalar var.

egecanta2

Ayrıca anneler gününe özel %20 indirim sizin bütçenize de katkı sağlayacak. Böylece annenize çanta yanında yine çok kaliteli ve rahatlık açısından garantili şık ayakkabılar da hediye edebilirsiniz. Ege Çanta Gazi Bulvarı’nda SSK İşhanı’nda…

egecanta1
ANNENİZİN MİS KOKUSUNA LAYIK DÜNYACA ÜNLÜ PARFÜMLERE NE DERSİNİZ?
Anneler gününde annenize ayrıcalıklı ve kaliteli bir parfüm ya da onun güzelliğine güzellik katacak cilt ve vücut bakım ürünleri ile makyaj malzemesi almak istiyorsanız, yıllardır hizmet ve ürün kalitesiyle marka haline gelmiş Kamil Parfümeri bugüne özel indirimler ile sizlere bol seçenek sunuyor.

kamilparfumeri-1
Makyaj ve cilt bakım ürünlerinden güzel bir set hazırlayıp annenize hediye etmek bence annenizi çok mutlu edebilir. Ne de olsa biz kadınlar bakımımıza düşkünüzdür. Kamil Parfümeri’de anneler gününe özel Dior’un ve Kaneboo’nun makyaj ve cilt bakımı ürünlerinde net %50 indirim var. Annenizin renklerine renk güzelliğine güzellik katabilirsiniz.

Mis kokulu annenize mis kokulu parfümler ise kesinlikle değerlendirilmeli. Fiyatlara inanamayacaksınız.

kamilparfumeri-3

Davidoff Cool Water 125 ml 184 TL yerine 89,99 TL, Lancome Hpynose 75 ml 249 TL yerine 139,99 TL, Sex in the City 89 TL yerine 39,99 TL, Bvlgari Jasmin Noir 319 TL yerine 159,99 TL, Justin Bieber 349 TL yerine 239,90 TL, Burberry Beat 75 ml 189 TL yerine 99,90 TL, Jean Paul Gaultier 204 TL yerine 129,99 TL, Chopard Wish 75 ml 189 TL yerine 99 TL, Antoni Banderas 69 TL yerine 39,99 TL, Lacoste 90 ml 184 TL yerine 129,99 TL, Vakko 99,90TL.

kamilparfumeri-2
Ayrıca 12 Mayıs Anneler günü geçerli olacak özel kampanyada 50 TL ve üzeri alışverişlerde 59 TL değerinde Bourgoils rimel hediye. Yıllardır Delikliçınar Gazi Bulvarı’ndaki adresinde hizmet veren Kamil Parfümeri’nin kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için 0 258 241 04 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

yagmurbutik-1

ANNELER GÜNÜNDE ANNENİZİN ŞIKLIĞINA ŞIKLIK KATIN
Annelerimizin kendilerine özgü giyim tarzları vardır ve bazılarımız bu konuyu anlamakta zorluk çekeriz. Annemizin beğeneceği bir şey bulamayız gibi düşünürüz. İşte tam burada Yağmur Butik yardımımıza koşuyor. Genç, dinamik ve tecrübeli personeli ile sizlere yardım ediyor. Özellikle geniş ürün yelpazesi, her yaşa, her bütçeye hitap ediyor.

yagmurbutik-2

Anneler gününe özel nakit ödemelerde %20, kredi kartında ise %15 indirim sizleri bekliyor. Mağazaya girdiğinizde karşılaşacağınız manzara kesinlikle enerji dolu. Bu enerji raflardaki etekler, pantolonlar, gömlekler ve elbiselerin dinamizminden kaynaklanıyor.

yagmurbutik-3
Geçtiğimiz ay içerisinde Eflatun Sokağı’nın girişinde hizmete başlayan Yağmur Butik’te kesinlikle annelerinizin zevkine uygun parçalar bulacaksınız. Ayrıca Yağmur Butiğin ürünlerini facebook sayfasından takip edebilirsiniz. (yagmur_20_naz@hotmail.com)

 akayev3

ANNELERİMİZİN KENDİLERİ KADAR MUTFAKLARI DA ŞIK OLMALI
Annelerimiz gerektiği üzere vakitlerinin çoğunu mutfakta geçirirler. Kendisinden önce ailesinin sağlığını ve rahatını düşünen annelerimizin mutfakta geçirdiği vakitten zevk alması için Akayev Züccaciye’de bulunan çok şık ve kullanışlı ürünleri tavsiye ediyorum.

akayev1

Sizlere görsel olarak bir kaç tane gösterebiliyorum ama Çaybaşı Cad No:78 ‘de ve Mimar Sinan Cad. No:9 da bulunan show roomlarını gittiğiniz taktirde çok çok daha fazlasını bulabileceksiniz. Fiyatlar çok uygun ve inanılmaz çok seçenek var. Ayrıca www.akayev.net web adresinden de ürünleri görebilirsiniz.

akayev2

Sizler için bazı ürünlerin anneler gününe özel fiyatlarını şöyle sıralayabilirim; Bistro kırmızı 65,00 TL yerine 49,90 TL, çerçi kahve seti 8,90 TL, Emsan Anadolu kırmızı yemek takımı 109,90 TL, Emsan sevgiyle kahve seti 59,90 TL, Emsan seylan kırçiçeği 98,00 TL yerine 74,90 TL, Polo yemek takımı 102,00 TL yerine 69,90 TL, Porflame 23 cm karnıyarık 95,00 TL yerine 74,90 TL, vanilya tencere tava %30 indirimli.
Annelerimizin mutfak dekorasyonuna biraz el atalım ne dersiniz?

asukuafor-1

SAÇLARINI SÜPÜRGE EDEN ANNELERİMİZİN SAÇLARI BAKIMI HAK EDİYOR
Yıllarca bizim için saçını süpürge etmiş annelerimizin saçlarının güzelliğine güzellik katmak ister misiniz? Saç boyası, kesim, fön, manikür,pedikür ve her türlü saç bakımından oluşan değişik işlemleri içeren hediye kartları Asu Kuaför’de. Hediye kartını içeriğinde neler olacağına siz karar veriyorsunuz, annenizi zaten var olan Asu Clubcard üyesi yapıyorsunuz ve işlemlerin bedeli bu karta yükletiyorsunuz.

asukuafor-2

Anneniz yüklenen işlem tutarına göre aylık, 3, 6 ve 12 aylık seçenekler ile sınırlandırılan süre içerisinde dilediği gibi kartını kullanabiliyor. Sizce de annenize değişik bir hediye olmaz mı? Bilgi için www.kuaforasu.com web adresini ziyaret edebilir ya da 0 258 264 13 15 / 0 258 261 10 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Yorumlar

salih   -  Bağlantı 23 Kasım 2013, 15:20

bu çikolata ayakka biyi nerden alıcaz bi tüllü bulamadım sitesi varmı veyada yeri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı