REKLAMI GEÇ

KIŞ MODASINDA TÜZÜN VE STEFANEL RÜZGARI

KIŞ MODASINDA TÜZÜN VE STEFANEL RÜZGARI

Denizlihaber.com iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlayan kış için, kadınların şu sıralar en çok merak ettiği soruların yanıtlarını, sizler için Tüzün’de aradı. Bu kış giyimin trendleri nasıl olacak? Hangi renkler moda? Etek boyları nerede? Çizmeden kabana, pantolondan kapa, işte bu kışa damgasını vuracak trendler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2014 Pazartesi, 15:39

Çağla YILDIRIM

Kış yaklaşıyor. Hele hele şu günlerde kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Tabi biz kadınların en çok merak ettiği, bu kışın modasının ne olacağı… Sizler için bu soruyu, Denizli’nin kadın giyimde marka olmuş mağazalarından birine yani Tüzün’e sorduk.

8

Çeyrek asra yakın zamandır Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren ve Stefanel-Tüzün-Dörtel gibi markaların Denizli’deki tek adresi olan Tüzün’e geçtiğimiz yıl kattığı farklı konseptle renk getiren Arzu Yılmaz, bize bu kışın trendlerini Denizlihaber.com okurları için anlattı. Yılmaz’a göre bu yılın hakim renkleri ve modelleri vintage tarzında olacak, yani modellerde ve renklerde eskiye dönüş, bir nostaljik hava var..

5

HANGİ RENKLER HAKİM OLACAK
Kıyafetlere hakim renkler saks, haki, mürdüm, safran ve gri olacak. Ancak tabii ki modası hiç geçmeyen siyah ve beyaz bu kışın yine trend renkleri arasında. Söz konusu renkler, gençten yaşlıya tüm yaş gruplarında baskın olarak karşımıza çıkıyor. Modacıların bu kış için belirlediği renkler, gösterişten uzak, daha pastel ve kışın ruhuna uygun. Arzu Yılmaz, “Bu yıl Tüzün’ün raflarını saks, haki, mürdüm, safran, gri, siyah ve beyaz renkli kışlıklar süsleyecek. Hem Tüzün konsepti içinde sattığımız özgün kıyafetler hem de dünyanın bu konudaki en iyi markalarından biri olan Stephanel ürünlerinde aynı renklerin örtüştüğünü söyleyebiliriz” diye konuştu.

3

ETEK BOYLARI UZUYOR
Ve gelelim detaylara… Kadının vazgeçilmezi arasındaki eteklerin boyu, bu kış biraz uzuyor. Arzu Yılmaz, bu kış için hakim tasarımlarda etek boylarının diz altına indiğine dikkat çekiyor, ancak derin yırtmaçlarla etekler hareket kazandırılmış. Pantolonlarda ise hem dar kesimleri, hem de bol paçaları görmek mümkün. Pantolonlarda estetik yerini rahatlığa bırakmış durumda. Pileli pantolonlar yeniden gözde. Ancak pantolonların boyu daha da kısalıyor, bilekte, hatta bileküstü pantolonlar bu kış bayanların favorisi olacak.

9

Pliseler etekten bluza, tüm ürünlerde detay olarak kullanılmış. Sezonun diğer bir vazgeçilmez parçası da “kap”lar. Modern şehir kadınının rahatlıkla kullandığı kapları da sıklıkla bu sezon göreceğiz.

4

TRİKO KIŞA DAMGASINI VURACAK
Triko bu kışa damgasını vuracak..Sadece kazak olarak değil, çantada, etekte, hatta anoraklarda bile triko detayları çok ön planda.. Özellikle Stefanelde yünlü, kaşmir, angora elyaflar, saf ipekle birleştirilmiş. Trikolarda degaje ve bozuk yakalar yoğun. Uzun yelekler, hırkalar bu senede reyonlarda yerini alıyor.

2duzeltme

KAZ TÜYÜ, DERİ VE KÜRK ISITACAK
Bizi kışın olumsuz şartlarından koruyacak kabanların yanı sıra, mont ve kaplarda ön plana çıkan diğer bir detay ise deri ve kürk… Deri ve süet etekler, pantolonlar bu kış bayanları şıklaştırıyor. Montlarda kaz tüyü yine kullanılmış. Stefanel bayanlarının her kış olduğu gibi yine vazgeçilmezi ; kürk pançolar ve yelekler.. İpek, yünlü ve kaşmir şallar, hem Tüzün, hem de Stefanel’de vazgeçilmez bir aksesuar..

1

AKSESUARLAR DA MODAYA UYUYOR
Süet ve deri çantaların yanında, keçe çantaları da görmek mümkün bu sezon..2 renkli çantalar Stefanel’de dikkat çekiyor..Vizon, safran, haki ve siyah bu sezonun çanta renkleri diyebiliriz..Krokodil desen çantalar geçen sezon olduğu gibi, bu kışta hakimiyetini sürdürüyor.

6

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı