REKLAMI GEÇ

Bayram İndirimi Chucky Kids’te

Bayram İndirimi Chucky Kids’te

Bayram yaklaşıyor. Öncelik yine çocukların olacak. Banu Urgancı, çocuğuna uygun fiyatlı bayramlık kıyafet almak isteyenler için Chucky Kids’i öneriyor.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2013 Perşembe, 15:31

“Nerede o eski bayramlar!” derim her bayramda. Benim çocukluğumda bayram özeldi. Bayramlıklarımı giyeceğim için heyecandan uyuyamazdım. Şimdi mümkün olduğunca kızıma yaşatmak istiyorum bu heyecanı. Ama yinede “Nerde o eski bayramlar!” diyorum.

cucky-kids-bayramlik-ic-8

Çocuklarımıza bayram heyecanını yaşatalım. Öğretelim. Bayramlıklar alalım. “Ben giymeyim o giysin” demeyin bu bayram, sizde giyinin çocuğunuzda giyinsin.

cucky-kids-bayramlik-ic-6

Bunun içinde Chucky Kids’e gidebilirsiniz, çocuklarınıza kaliteli, şık ve uygun fiyatlı bayramlıklar alabilirsiniz. Böylece bütçenizi yormadan kendinize de bir şeyler alabilirsiniz.

cucky-kids-bayramlik-ic-5

Chuky Kids’te Bayram İndirimi
Chuky Kids’te Bayram indirimi devam ediyor. Tüm ürünlerde %10, %15, %20 indirim. Kız erkek, 0-14 yaş gurubuna hitabeden bütün ürünlerde indirim var. Rengarenk elbiseler, şık gömlekler, desenli veya düz renk tulumlar, kızlarımıza ve oğullarımıza göre pantolonlar…

cucky-kids-bayramlik-ic-3

Bayrama Özel Ürün Yelpazesi
Daha sayamayacağım bir çok çeşit ve yeni ürün. Gidip görülmesi şart. Chucky Kids’te bayrama özel ürün yelpazesi. Zaten ayda 2 kez vitrinini yenileyen mağaza bayram için çok özel seçimler yapmış.

cucky-kids-bayramlik-ic-2

Çocuklarınızla birlikte çok rahat alışveriş yapabileceğiniz bu mekan hiçbir yerin şubesi değil ve ayrıca şubesi de yok. Denizli’de tek.

cucky-kids-bayramlik-ic-1

Bayram Sürprizleri Bitmedi
Bayrama özel diğer bir kampanya daha var. 250 TL ve üzeri alışverişlerde sürpriz hediyeler sizleri bekliyor. Çocuklarımıza özel hediyeler görülmeye değer.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 2 Ağustos 2013, 12:20

Lise Kavşağı’nda Değirmenönü Camii karşısında…

saadet   -  Bağlantı 1 Ağustos 2013, 16:56

Chucky Kids yeri nerede ilk defa duydum. adresini belirtirmisiniz..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı