REKLAMI GEÇ

Jelmoli’den epilasyonda yeni dönem

Jelmoli’den epilasyonda yeni dönem

Jelmoli Güzellik Salonu, epilasyonda son teknoloji olan IPL (IntensePulseLight) yöntemiyle hizmet vermeye başladı. Denizli’de sadece Jelmoli’nin uyguladığı yeni yöntemin cihazı, İstanbul’da bile yok.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2013 Çarşamba, 12:56

Her kadının büyük sorunudur istenmeyen tüyler. Çağımızın gelişen teknolojisi ile istenmeyen tüylerden kurtulmak gittikçe kolaylaşıyor. Ve bu kesinlikle kalıcı çözümler oluyor. Jelmoli Güzellik Salonu Denizlili kadınlar için son teknoloji ile üretilmiş epilasyon cihazını Denizli’ye getirdi. Türkiye’de iki tane bulunan cihazın bir diğeri de Antalya’da. Yani İstanbul’da bile yok. Çamlık Caddesinde bulunan Jelmoli Güzellik Salonu sahibi ve bu konunun uzmanı olan Yaşar Vuruşan İstanbul’da bile olmayan bu cihazı bizlere anlattı.

epilasyonda-teknoloji-ic-5

“İstenmeyen tüylerden kurtulmak artık sadece kadınların değil erkeklerinde sorunu olmaya başladı. Her bakımlı kişi bunun çözümünü aramakta. Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde istenmeyen tüyler sorun olmaktan çıkmakta.
İstenmeyen tüy sorununun çözümlerini başında IPL (IntensePulseLight) gelmekte. Mazisi 90’lı yıllara kadar inen bu teknoloji kendisini yenilemiş ve artık 5-7 seansta kılın yapısına göre sonuçlar alınmaya başlamıştır. Jelmoli Güzellik Salonu olarak 2004 yılından beri epilasyon uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Ancak mayıs ayının son günlerinde 4. nesil epilasyona geçmiş bulunuyoruz. Önceleri kendinden soğutmalı teknolojiler varken şimdi yeni teknolojide 39 kez ışığı filtreleme sistemi ile soğutma sistemi uygulamadan 0,65 milisaniyede atış yapabilen cihazlar var. Bu yeni teknoloji harikası cihaz yeni sezon da müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.”

epilasyonda-teknoloji-ic-2

EPİLASYONDA YENİ DÖNEM
Yeni sezonda kesin çözüm müjdesini veren Yaşar Vuruşan IPL epilasyon cihazı hakkında şunları belirtti; “Jelmoli olarak 19. yılın verdiği tecrübe ile salonumuza ütüleme, çift atış yapma gibi özellikleri olan İsrail yapımı IPL cihazımızla bayan ve baylara hizmet vermeye başladık. Yeni salon yönetmenliğine uygun olarak tasarlanmış, 0,65 milisaniyede, yani kılın termal reaksiyon hızından önce otomatik olarak atış teknolojisi ile dünyada bir ilk. Bu kadar hızlı atış sayesinde soğutma sistemine gerek duymamaktadır. Çünkü ışık ciltteki melanin tarafından soğrulmadan direk kıl kökünde yoğunlaşmaktadır. Cilt melani tarafından ışığın soğrulmaması ise hedef olana (kıl kökündeki dermalpopia) gönderilecek enerji kayıplarını engellemekte de ayrıca cildi ilk atış esnasındaki fazla tepe ısısına bağlı yanıklardan korumaktadır. IPL sistemi güvenlik prensiplerini göz önüne alınarak üretilmiştir.”

epilasyonda-teknoloji-ic-4
Seans sayısının kişiden kişiye değiştiğini belirten Yaşar Vuruşan; “ İnsan vücudundaki kıllar üç evrede bulunur. Bunlar anagen, katagen, telogen evreleridir. IPL ışığı her sistemde olduğu gibi sadece anagen devresinde etkilidir. Uygulamalar yapılırken kılların anagen evresinde olması gerekmektedir. İşlemler kişilerin ten, hormon yapısına ve bölgesine göre 4-8, 6-10, 5-7 seans olarak değişmektedir. Hormon bozuklukları ve kullanılan bazı ilaçlar seans sayısını artırabilir” dedi.

epilasyonda-teknoloji-ic-1

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
IPL epilasyon sisteminde dikkat edilmesi gerekenleri Yaşar Bey şöyle anlattı; “Epilasyon yapılacak bölgede tüylere sarartma, boyama gibi kimyasal peeling işlemler yapılmış ise yada solaryum ve güneş ışınlarına maruz kalmış ise 10-12 gün sonra işlem yapılabilir. Tedaviye başlamadan önce cilt tipinin ve kıl tipinin uygun olup olmadığı, IPL tedavisine engel teşkil edecek bir hastalığın bulunup bulunmadığı ve kişinin aldığı ilaçların IPL ile etkileşimi değerlendirilmelidir.”
Daha detaylı bilgiyehttp://www.jelmoliturk.com/ internet sitesinden ya da 0258 212 13 99 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

epilasyonda-teknoloji-ic-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı