REKLAMI GEÇ

Anjea Kids çocuklarınızın yanında

Anjea Kids çocuklarınızın yanında

Eğitim-öğretim döneminde ikinci yarıyıl başladı. Öğrencilerin eğitim telaşına, özel günler ve yıl sonu organizasyonları hazıklıkları da eklendi. Hiç şüphesiz bu organizasyonlarda hazırlanacak gösteriler kadar, çocukların ne giyecekleri de büyük önem taşıyor. Bu aşamada Anjea Designer’s Store devreye giriyor. Tekstil mühendisi Filiz Öznalbant yönetiminde faaliyet yürüten Anjea Kids, kız ve erkek çocukları için özel kıyafetleri çok özel tasarımlara dönüştürüyor, gösterilerin konseptini mükemmel hale getiriyor. Üstelik Anjea’nın çocuklar için özel tasarladığı eşsiz kıyafetler bir kerelik değil. Çocuklar özel tasarımları organizasyon dışında da kullanabiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 08:00

Kişiye özel tasarımlar ile çığır açan Anjea Designer’s Store, çocuklar için de özel hizmet veriyor. Tekstil Mühendisi Filiz Öznalbant koordinasyonunda faaliyet yürüten Anjea Kids, doğumdan itibaren çocuklarınızın en özel günlerinde eşsiz tasarımlarıyla yanınızda.

denizli-anjea-kids-ozel-tasarim-kiyafet-4

DOĞUM SONRASI TÖRENLERE FARKLI BAKIŞ
Anjea Kids’in faaliyet alanları ve tasarımlarına ilişkin bilgiler veren Filiz Öznalbant, anne ve babaların tatlı telaşlarını kolaylaştırmak ve ortaya mükemmel bir konsept çıkarmak için devreye girdiklerini belirtti. Ailelerin çocuklarını ilk kucaklarına aldıkları andan itibaren yanlarında olduklarını ifade eden Öznalbant, doğum törenlerine özel hazırladıkları özel bebek tasarımları ile kutlamaya ayrı bir anlam kattıklarını ifade etti. Özel tasarımları vaftiz törenleri için de hazırladıklarını dile getiren Öznalbant, bu alanda geniş bir kitleye hitap ettiklerini kaydetti.

denizli-anjea-kids-ozel-tasarim-kiyafet-3

ÖZEL OKULLAR DEVREYE GİRDİ
Çocuklara özel tasarımların ses getirmesiyle eğitim kurumlarından da çok ciddi talepler aldıklarını ve faaliyetlerinin büyük bölümünü bu alanda gerçekleştirdiklerini dile getiren Filiz Öznalbant, “Doğum törenleri, anne-kız kreasyonları çok ses getirdi ve eğitim kurumlarından ciddi talepler almaya başladık. Mezuniyet törenleri ile kutlama programlarına ilişkin özel tasarımlar istediler. 23 Nisan, 19 Mayıs gibi törenler, mezuniyet etkinlikleri için özel tasarımlar hazırladık” dedi.

denizli-anjea-kids-ozel-tasarim-kiyafet-6

TİTİZ BİR ÇALIŞMA GEREKTİRİYOR
Özel eğitim kurumları başta olmak üzere geniş bir kitleye hizmet verdiklerini belirten Öznalbant, “Özel tasarımlar hazırlamak doğal olarak özel çalışmayı da beraberinde getiriyor. Talep gelmesinin ardından kurum ile ön görüşme gerçekleştiriyor, öğretmenler ile toplantılar düzenlenip, organizasyonun niteliklerine ve hedefler belirleniyor. Bu görüşmede etkinliğin özü masaya yatırılıyor. Koro için tasarım isteniyorsa farklı bir konsept oluşturuluyor, tiyatro için farklı. Ön görüşmelerin ardından tüm öğrencilerin ölçüleri tek tek alınıyor, tasarımlar hazırlanıyor. İhtiyaç duyulması halinde özel provalar da yapılıyor” dedi.

denizli-anjea-kids-ozel-tasarim-kiyafet-5

KIYAFETLER TEK SEFERLİK DEĞİL
Hazırladıkları tasarımların tek kullanımlık olmamasına özen gösterdiklerini dile getiren Öznalbant, “Çocukların gösterileri ve katıldıkları törenler için hazırladıkları kıyafetlerin tek kullanımlık olmamasına dikkat ediyoruz. Çocuklarımız, hazırladığımız özel tasarımları daha sonraki özel günlerde de kullanabiliyor. Bu da özel tasarımlar daha fazla amaca hizmet ediyor” dedi.

Anjea Designer’s Store’a 0 (258) 213 43 10 numaralı iletişim hattı ve info@anjeads.com adresinden ulaşabilirsiniz.

denizli-anjea-kids-ozel-tasarim-kiyafet-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı