REKLAMI GEÇ

Forum AVM’de moda rüzgarı esiyor

Forum AVM’de moda rüzgarı esiyor

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında,“Modayla Dair Her Şey” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye katılan ünlü modacı Neslihan Yargıcı, gençlerin moda ile ilgili sorularını yanıtladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2014 Cumartesi, 17:05

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde, bu yıl beşincisi düzenlenen Forum Fashion Week etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Forum AVM’de moda rüzgarı estiren etkinliklerin ilk gününde, ünlü Modacı Neslihan Yargıcı, gazeteci Neslihan Yavuzcan ve gençlerin severek takip ettiği pop yıldızı Oğuz Berkay Fidan’ın katıldığı söyleşi düzenledi.

denizli-forum-camlik-fashion-week-ic-1

Gençlerle modaya dair her şeyi paylaşan Yargıcı, kendisini dinlemeye gelen konuklara “Moda insanın kendine yakışandır. Ben, bedenimizi kaportaya benzetiyorum. Ona iyi bakmak ve güzel göstermek için yapılan her şey modadır” dedi.

denizli-forum-camlik-fashion-week-ic

SPOR VE BESLENME ÖNEMLİ
Televizyonculuk ve gazetecilik mesleğine başlamadan önce profesyonel olarak basketbol sporuyla uğraşan Neslihan Yavuzcan, kaportanın dışı kadar içinin de iyi bakılması gerektiğini söyledi. Yavuzcan,konuşmasında iyi ve sağlıklı beslenme ile sporun önemini anlattı.

GENÇLER OĞUZ BERKAY FİDAN’LA COŞTU
Neslihan Yargıcı ve Neslihan Yavuzcan söyleşisinin ardından sanatçı Oğuz Berkay Fidan, seslendirdiği hareketli şarkılarla gençleri coşturdu.

Forum Fashion Week etkinlikleri, Pazar günü manken ve sunucu Çağla Şikel’in katılacağı 2014-2015 sonbahar-kış modası söyleşiyse devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı