REKLAMI GEÇ

DENİB BAŞKANI KOCASERT, DOĞA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

DENİB BAŞKANI KOCASERT, DOĞA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Denizli Doğa Koleji t-MBA Meclis Öğrencileri, TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’i ağırladı. Denizli Doğa Koleji öğrencilerine deneyimlerini anlatan Kocasert, “Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise ‘başaracağım’ diye başlayarak sonuna kadar gidenindir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 13:18

Doğa Koleji kampüsleri iş dünyasının önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor. t-MBA Girişimcilik Seminerleri kapsamında Denizli Kampüsü öğrencilerinin düzenlediği sohbet toplantısına, Avrupa’nın pek çok ülkesine ev tekstil ürünleri ihraç eden MODEKO Tekstil’in sahibi Süleyman Kocasert katıldı.

Denizli Kampüsü’nde öğrencilere konferans veren Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, “Girişimcilik ve Liderlik” üzerine konuştu.

Lider ve girişimcilerde bulunması gereken özellikleri kendi deneyimlerinden de yola çıkarak öğrencilerle paylaşan Kocasert, başarı için sivil toplum kuruluşlarına katılmalarını tavsiye etti. Girişimcilik hakkında deneyimlerini öğrencilere aktaran Kocasert, liderliğin doğuştan geldiğini ve kişinin genetik kodlarında olması gerektiğini belirtti. Teknolojinin hayal bile edemediğimiz kadar hızlı geliştiğine değinen Kocasert, yakın gelecekte karşılaşacağımız teknolojik gelişmeler hakkında da görüşlerini paylaştı.

Denizli Doğa Koleji öğrencileriyle gerçekleşen etkinlikte Kocasert, Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisine de yol gösterdiğini belirterek, “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

T-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ
t-MBA Girişimcilik Seminerleri’nde iş dünyasının profesyonelleri Doğa Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini ve bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri paylaşıyor. t-MBA dersleri arasında bulunan “Girişimcilik ve İnovasyon” dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden yani ilk ağızdan dinleyerek güçlendiriyor.

T-MBA EĞİTİM MODELİ HAKKINDA
t-MBA, ilk kez Doğa Koleji’nde uygulanan, MBA programının lise öğrencileri seviyesine indirgenmiş, öğrencilerini üniversite ve iş dünyasına hazırlayan bir programdır. Yönetim ve organizasyon, ekonomi, pazarlama, veri madenciliği, insan kaynakları yönetimi gibi pek çok ders alan t-MBA öğrencileri edindikleri bilgileri öğrenci Meclisleri bünyesinde gerçekleştirdikleri uygulamalarla yaparak-yaşayarak öğreniyorlar. t-MBA Programını tamamlayan Doğa Koleji öğrencileri edindikleri Pearson sertifikasıyla diğer yaşıtlarından bir adım önde geleceğe hazırlanıyorlar.

Yorumlar

MELİH BERKE KOÇ   -  Bağlantı 24 Kasım 2017, 01:34

doğam seni çok seviyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı