REKLAMI GEÇ

Doğa Koleji Kampüsü’nde hafta sonu şenliği

Doğa Koleji Kampüsü’nde hafta sonu şenliği

Doğa Koleji Denizli Kampüsü, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı hafta sonu şenliğini gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2017 Çarşamba, 14:54

Doğa Koleji Denizli Kampüsü’nde düzenlenen hafta sonu şenliğinde öğrenci ve veliler birbirinden renkli aktivitelerle eğlendi.

Çeşitli oyun alanları ve  atölyelerin yer aldığı şenliğe anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Farklı yarışmaların düzenlendiği hafta sonu şenliğinde, halat çekme oyunu ve çuval yarışında hem küçükler hem büyükler farklı deneyim kazandı.

Şenlikte kurabiye atölyesi, ebru yapımı atölyesi ve topaç boyama atölyesine katılan anaokulu ve ilkokul öğrencileri sanatçı yönlerini ortaya çıkarma fırsatı buldular.

Lise öğrencileri en çok Jail Break oyunu ve maket roket yapımına ilgi gösterirken, ortaokul öğrencileri de keşfetme duygularını Bilim Atölyesi’nde deneyler yaparak bilime olan meraklarını sergileme fırsatı buldular. Her yaştan öğrenciyi ağırlayan binicilik atölyesinde de, öğrencilere temel binicilik dersleri verildi.

Etkinlik boyunca düzenlenen Kids Athletics oyununda kıyasıya mücadele ederek yarışan öğrencilere 1.’lik ve 2.’lik madalyası verildi. Jail Break oyununda ise ilk 5’e giren yarışmacılar madalya almaya hak kazandı.

Tüm gün yiyecek içecek ikramlarının da olduğu şenlik tam bir şölen havasında gerçekleşti. Doğa Koleji Denizli Kampüsü’nde düzenlenen şenliğe Eğitim Koordinatörü Aziz Kıvanç Barlas, Kampüs Müdürü Yavuz Yıldız, Kampüs Müdür Yardımcısı Ali Ozan ve Denizli Kampüsü öğretmenleri katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı