REKLAMI GEÇ

Doğa Koleji, CodeMath ile GESS Turkey’de

Doğa Koleji, CodeMath ile GESS Turkey’de

Doğa Koleji, Gess Turkey’de yeni eğitim modeli CodeMath ile eğitimin en güçlü markalarıyla beraber fuarda yerini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2017 Perşembe, 13:57

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen CodeMath eğitim sistemini tanıttı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, MEB YEĞİTEK (Yenilik ve Eğitim Teknolojiler) Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ile Doğa Koleji standında bir araya geldi. Lüle, Doğa Koleji standında Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen CodeMath eğitim sistemini tanıttı.  CodeMath, yetkililer ve fuar izleyicileri tarafından büyük ilgi topladı.

Lüle, standda CodeMath’i deneyimleyen ziyaretçilere CodeMath’in ayrıntılarını dile getirerek, “Kodlama ve Robotik eğitim sisteminde çocuklarımızın geleceğin dünyasını planlamalarını istiyoruz” dedi.  Doğa Koleji standında, disiplinler arası eğitim anlayışını desteklemek adına matematik dersi ve kodlamanın ortak çalışmasıyla oluşturulan bu projenin ayrıntıları anlatıldı.

Dünyanın sayılı eğitim organizasyonlarından GESS Fuar ve Konferansları Serisi Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından ilk kez Türkiye’de düzenlendi.

Matematik ve kodlamayı buluşturarak, öğrencilere 21. Yüzyıl becerilerini ve günlük hayatta kullanabilecekleri eleştirel ve yaratıcı zihinsel alışkanlıkları kazandırmaktır. Disiplinler arası eğitim sayesinde karşılaştığı problemleri farklı yönleri ile değerlendirebilen bireyler yetiştirilmektedir. Bu projede iki dersin ortak kazanımlarını öğrenciler tek bir derste ediniyor, eğlenerek öğreniyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı