REKLAMI GEÇ

Memişoğlu; Doğa Koleji’nin konuğu oldu

Memişoğlu; Doğa Koleji’nin konuğu oldu

Doğa Koleji Denizli Kampüsü t-MBA öğrencileri girişimcilik seminerleri kapsamında Denizlili işadamlarını konuk etmede devam ediyor. t-MBA öğrencilerinin son konuğu işadamı ve aynı zamanda DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 14:02

Doğa Koleji kampüslerinde iş dünyasının önemli ve başarılı girişimcileri, deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya geliyor. Denizli kampüsü öğrencileri t-MBA Girişimcilik Seminerleri kapsamında Avrupa’nın pek çok ülkesine ev tekstil ürünleri ihraç eden Makroteks ve Cemeteks Tekstil’lerinin sahibi Hüseyin Memişoğlu’nu ağırladı.

Denizli Kampüsü t-MBA öğrencileri tarafında ağırlanan Sayın Hüseyin Memişoğlu “Girşimcilik ve Liderlik” üzerine öğrencilere ilham verecek aktarımlarda bulundu. Lider ve girişimcilerde bulunması gereken özellikleri kendi deneyimlerinden de yola çıkarak öğrencilerimizle paylaşan Memişoğlu, geçmişte de ticaretle yakından ilgili olduğunu öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Memişoğlu, gelen soruları yanıtladı. Memişoğlu, öğrencilerimizle gerçekleştirdiği bu söyleşiyi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisine de yol gösteren şu sözüyle sonlandırdı: “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihiyacımız vardır, çalışkan olmak.”

t-MBA dersleri nedir?
t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini ve bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri paylaşıyorlar. t-MBA dersleri arasında bulunan Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden yani ilk ağızdan dinleyerek güçlendiriyorlar. Tüm hazırlıkları öğrenciler tarafından yapılan t-MBA Girişimcilik Seminerleri birbirinden değerli konukları ile kampüslerimizde girişimcilik şöleni şeklinde tamamlanıyor.

t-MBA Eğitim Modeli ilk kez Doğa Koleji’nde uygulanan, MBA programının lise öğrencileri seviyesine indirgenmiş, öğrencilerini üniversite ve iş dünyasına hazırlayan bir program. Yönetim ve Organizasyon, Ekonomi, Pazarlama, Veri Madenciliği, İnsan Kaynakları Yönetimi gibi pek çok ders alan t-MBA öğrencileri edindikleri bilgileri Öğrenci Meclisleri bünyesinde gerçekleştirdikleri uygulamalarla yaparak-yaşayarak öğreniyorlar. t-MBA Programını tamamlayan Doğa Koleji öğrencileri edindikleri Pearson sertifikasıyla diğer yaşıtlarından bir adım önde geleceğe hazırlanıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı