REKLAMI GEÇ

DOSTEK’in Apollon Takımı Toknofest 2021’de finale yükseldi

DOSTEK’in Apollon Takımı Toknofest 2021’de finale yükseldi

Denizli’de; çağın ve geleceğin beceriyle donanmış bireylerini yetiştiren ve ülkesine katma değer sağlayan okulu DOSTEK Koleji öğrencileri, geleceğin teknolojilerini üretmeye devam ediyor. DOSTEK Koleji hazırladığı proje ile Teknofest – 2021 İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde finale yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2021 Cuma, 13:04

DOSTEK Koleji, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne verdiği önemi sürdürüyor. Önemli projeler ile festivaldeki yerini alan DOSTEK Koleji,

Apollon takımının hazırladığı ‘7 Bölge 1 Ülke’ isimli dijital kültür oyunu projesi, ilk elemelerde 152 projeden 10. olarak yarı finale kalmayı başarmıştı.

Hazırlanan dijital kültür oyunu projesiyle; Pamukkale, Laodikeia ve Hierapolis’i tanıtmak, pandemi sürecince yaşanan sıkıntılardan dolayı ziyaret edilemeyen Denizli’nin kültürel, tarihi ve turistik mirasını yeniden kitlelerle buluşturmayı hedefleyen projenin danışmanlığını Tuğba Ömerceoğlu üstlendi, öğrenciler Ayaz Ahmet Can Karakuş, Mehmet Can Çalışkan ve Beytullah Tumçer görev aldı. Apollon takımı elemelerden başarıyla geçerek, 32 takım arasından 8. oldu ve finale yükseldi.

DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, okul olarak üreten ve geleceği aydınlatan gençler yetiştirmek için çalıştıklarını belirterek, “Projelere çok önem veriyoruz ve iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu çalışmalarımızın neticesindeki başarılar ise bizi ayrıca gururlandırıyor. Ancak bu başarı bir ekip işi; başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzun bugün bu noktalarda olmasında büyük desteği olan Denizli OSB Müdürlüğü ve Denizli OSB Yönetim Kuruluna da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız