REKLAMI GEÇ

OSB Teknik Koleji’nde Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı

OSB Teknik Koleji’nde Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından Denizli OSB Teknik Koleji’nde (DOSTEK) görev yapan öğretmenlere “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla ziyaret programı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2019 Salı, 16:39

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı, DOSTEK Koleji Okul Müdürü Sadi Öztekin, Müdür Baş Yardımcısı Emel Gönenmiş Yağcı, Müdür Yardımcıları Binnaz Kuş Sarıkaya, Süleyman Bektaş ve öğretmenler karşıladı.

DOSTEK Koleji Okul Müdürü Sadi Öztekin, “Okulumuz kurucularından Sayın Necip Bey ve Sayın Ahmet Bey’e bu ince ziyaretleri için öncelikle teşekkür ederim. Öğretmenlik büyük bir fedakârlık, hoşgörü, sabır, şefkat ve gayret ister. Bitmeyen bir sevda, karşılık beklemeksizin verilen bir emek, vatanını ve milletini kendinden önce düşünmek, çabalamak, gayret göstermek ve bir çocuğun tebessümüyle mutlu olabilmektir” dedi.

Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır. Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu yönüyle öğretmenler, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır. Öğretmenlerine hak ettikleri değeri vermeyen, onların fedakârlıkları karşısında ahde vefa göstermeyen hiçbir toplumun geleceği yoktur. Ülkemizin her köşesinde insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz ise “Öğretmenler, insanları eğiten, onlara sorumluluk duygusunu aşılayan, iyiyi doğruyu, güzeli ve faydalı olanı öğreten, ülkemizin geleceği ve teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin kişilik olgusunun istenilen yönde gelişimine katkıda bulunan fedakâr insanlardır. Okulumuz, sizlerle başarılara ulaşacak. Bize bütün projelerinizi rahatlıkla sunabilirsiniz. Sizlerin de önerileri ile birlikte okulumuz Türkiye’nin bir numarası olacak. İnşallah nice 24 Kasımları birlikte kutlarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız