REKLAMI GEÇ

Bilnet Okulları 2. yılına muhteşem bir gala ile başladı

Bilnet Okulları 2. yılına muhteşem bir gala ile başladı

Bilnet Okulları, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi’ne muhteşem bir gala ile start verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2019 Cumartesi, 16:00

Bilnet Okulları’nın 2. yıl açılış galası kokteyl ile başladı. Etkinliğe Vali Hasan Karahan, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Bilnet ve Egebil Okulları CEO’su Faruk Tatar, Bilnet Okuları kurucuları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kokteylin ardından protokol üyeleri tarafından 2. yıl açılış kurdelası kesildi. Vali Karahan ve beraberindekiler önce okulda incelemelerde bulundu, ardından da törene geçildi.

Açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

“İKİNCİ YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ”
Törende davetlilere önce Bilnet Okulları Yerleşkesi Müdürü Tuğba Yeşilpınar seslendi. Çocukların geleceğin güvencesi olduğunu ifade eden Yeşilpınar, “Her şeyin insanı sevmekle başladığını biliyoruz. Sevgili çocuklarımız 2. yuvanıza hoş geldiniz” dedi.

Okul yıllarının istemeseniz de göz açıp kapatıncaya kadar geçeceğini dile getiren Yeşilpınar, “Önemli olan bu günleri ve yılları dolu dolu geçirebilmektir. Okul yıllarından başlayarak tüm yaşamınızda başarıdan başarıya koşmanızı diliyorum” diye konuştu.

“ŞİŞMANLAMAK YERİNE BÜYÜYORUZ”
Bilnet ve Egebil Okulları CEO’su Faruk Tatar ise 3 yıl önce Denizli’de yola çıktıklarında son derece iddialı olduklarını belirterek, ortaya koydukları hedeflere adım adım ilerlediklerini kaydetti.

Bilnet’in Denizli’yi, Denizli’nin de Bilnet’i çok sevdiğini belirten Tatar, “Anaokulu, ilkokul ve ortaokulda öğrencilerimize eğitim ve öğretim hizmeti veriyoruz. 800 kontenjanımız var. Egebil’de ise lisemiz mevcut. Türkiye’de özel okul payı hızla büyüyor. Biz bu süreçte şişmanlamak yerine büyümeyi tercih ediyoruz” dedi.

“YOLA İDDİALI ÇIKTIK, AYNI HEDEFLE YÜRÜYÜRUZ”
Dünün yöntemleriyle bugünün çocuklarını yetiştirmeye çalışmanın onların yarınlarını çalmak anlamına geleceğini ifade eden Tatar, Bilnet Okulları’nın bunun farkında olduğunu vurguladı.

Devlet okullarında öğretmenlerin çocukları yetiştirmek için büyük özveri gösterdiklerinin farkında olduklarını anlatan Faruk Tatar, “ancak veliler bunun bir tık daha üstünü istiyor. Çocuğuna yapacağı en önemli yatırımın eğitim olduğunun farkındalar. Bilnet Okulları yarım asırlık eğitim tecrübesiyle velilerin bu beklentilerine cevap veriyor. Bize çocuklarını emanet eden velilerimiz, ilave eğitim ihtiyaçlarının olmayacağının farkında” dedi.

“CUMHURİYET ÖĞRETMENLERİYLE, CUMHURİYET ÇOCUKLARI YETİŞTİRİYORUZ”
Cumhuriyet öğretmenleriyle, Cumhuriyet çocukları yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Faruk Tatar, “Bilnet Okulları öğretmenleri sorumluluklarının bilincinde. Tüm yaz dönemini öğretmenlerimizin eğitimlerine ayırdık. 21. yüzyılın tüm eğitim argümanlarına adaptasyonlarını sağladık” dedi.

“ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ”
Açılış konuşmalarının ardından Bilnet Okulları öğrencileri performanslarını sergiledi. Öğrenciler, gösterileriyle davetlilerin büyük beğenisini topladı, ayakta alkışlandı.

Bilnet Okulları’nın 2. yıl galası, hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız