REKLAMI GEÇ

Bilnet Okulları’nda duygu yüklü anma töreni

Bilnet Okulları’nda duygu yüklü anma töreni

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Bilnet Okulları’nda düzenlenen duygu yüklü bir törenle anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2019 Pazar, 16:12

Bilnet Okulları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü nedeniyle duygu dolu bir tören düzenledi. Sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşuyla başlayan tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra okul korosu Çalın Davulları (Selanik Türküsü), Bülbülüm Altın Kafeste ve Manastır adlı eserleri müzik öğretmenleri Fatma Özer ve Melih Demir’in Piyano ve Bendir eşliğinde seslendirdi.

Ataya saygıyı ve fikirlerin ölümsüzlüğünü anlatan dans gösterisi ise salondakileri büyüledi. Gösterinin artından Bilnet Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Osman Çoban konuşmasını yaptı.

Çoban, “ Mezarında rahat uyu atam. Eğer senin yolunda, senin adımlarının temposunda bir lahza şaşarsak ayaklarımız kötürüm olsun! Ey dirilerin Ebedi Yoldaşı! Eğer seni gerçekten ölmüş farz edip, emirlerini yerine getirmekte bir lahza geç kalırsak, feleğin bütün vebali koynumuzda dolansın.

Eğer senin adını yalnız ağlamak için anarsak dilimiz tutulsun, gözlerimizin nuru sönsün. Atatürk senin ebedi cevherin anavatanın topraklarına karıştıktan sonra, bu topraklar bizim için daha aziz, daha mübarek oldu” dedi ve anma programı sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız