REKLAMI GEÇ

Bilnet Okulları’ndan muhteşem gösteri

Bilnet Okulları’ndan muhteşem gösteri

Denizli Bilnet Okulları öğrencilerinin, Forum Çamlık AVM’de düzenledikleri sanat günü etkinliğinde sahnelenen koro ve dans performansları izleyenleri büyüledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2020 Cumartesi, 17:27

Denizli Bilnet Okulları tarafından hazırlanan ‘BİL ART DAY Sanat Günü’ etkinliğinde öğrencilerin koro ve dans performansları, Forum Çamlık AVM’de izleyenlerle buluştu.
Müzik gurubu eşliğinde koro halinde söylenen şarkılarla başlayan etkinlik, öğrencilerin tek başına söylediği şarkılar ve dans gösterileriyle devam etti. 8. sınıf öğrencilerinin tek başına söylediği şarkılar ve 4. Sınıf öğrencilerinin dans performansları izleyenlerden alkış aldı.


Bilnet Okulları müzik öğretmenlerinden koro ve orkestra şefi Fatma Özer, gösteri için yaklaşık 2 aydır hazırlandıklarını belirterek, “Çocuklarımın müzikal becerilerine olan inancım sonsuz. Provalarda bile onları izlerken gurur duydum. Onlara güvenim hep tam ve her zaman öyle olacak” dedi.


Etkinliğin başında sahnelenen dans performansını hazırlayan dans öğretmeni Mehmet Lütfi Elmas, öğrencilerini tebrik ederek onları izlerken gurur duyduğunu ifade etti.
Okulun dans ve drama öğretmeni Yudum Soyteki Erçak’ın ve öğrencilerinin Matrix ve Harry Potter film müzikleri kullanılarak modern çizgide hazırladığı ilkokul ve ortaokul öğrencilerin yer aldığı dans gösterisi ise büyük ilgi gördü. Erçak, öğrencilerini gözleri dolarak izlediğini dile getirdi.


Bilnet Okulları Kampüs Müdürü Hatice Tuğba Yeşilpınar ise, ‘’Bu etkinlikte tüm öğrencilerim ve öğretmenlerim Bilnet Okulları olarak sanata verdiğimiz önemi gururla aktarmaya çalıştık. Etkinliğin sloganı olarak ‘’Sanatı herkes için ulaşılır kılmak üzerimize vazifedir’ demiştik. Bugün bunun için buradayız” şeklinde konuştu.
Etkinliği izleyenler, gösteri sonrası Fatma Tepe, İzel Gökbaraz, Melda Çelik ve öğrencilerinin hazırladığı sergiyi gezdi, fotoğraflar çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız