REKLAMI GEÇ

EGEGVO Prof. Dr. Dizdar’ı Denizliler ile buluşturuyor

EGEGVO Prof. Dr. Dizdar’ı Denizliler ile buluşturuyor

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, verdiği konferanslar ve beslenme-kanser ilişkisi üzerine yaptığı araştırmalar ile tanınan Prof. Dr. Yavuz Dizdar’ı Denizli’ye getiriyor. Çağın hastalığı kansere ilişkin en etkili isimlerden birini izlemek isteyenler ücretsiz konferansa davetli.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2018 Çarşamba, 18:41

Denizli’de faaliyete başlayan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları (EGEGVO), adını sosyal sorumluluk alanında da söz ettirecek.

Eğitimini üstlendiği öğrencilerini akademik açıdan yetiştirmenin yanı sıra onları hayata hazırlamak için de farklı metotlar kullanan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, toplum yararına projeler içinde de yer aldığını bir kez daha ortaya koydu.

ALANINDA UZMAN
Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, beslenme ve kanser ilişkisi üzerine yaptığı araştırmalar ile bu alanda verdiği konferanslar ile tanınan Prof. Dr. Yavuz Dizdar’ı Denizli’ye getiriyor.

30 Mart Cuma günü Pamukkale Kongre ve Kültür Salonu’nda izleyicilerle buluşacak olan Prof. Dr. Dizdar’ın konferansı, saat 14.00’de başlayacak.

KATILIM ÜCRETSİZ
Çağımızın korkulu rüyası haline gelen kanser ile ilgili bilgi almak isteyen tüm vatandaşların davetli olduğu konferans ücretsiz. Özellikle çocukların dengeli beslenme alışkanlığı kazanmasının kanserle mücadelede etkili bir süreç olduğunu hatırlatan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları yöneticileri, “Hem kendimiz, hem de çocuklarımız için alacağımız bilgiler oldukça hayati. Bu konferansı kaçırmayın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız