REKLAMI GEÇ

10 ay sonra iade-i ziyaret

10 ay sonra iade-i ziyaret

Eğitim İş genel kurul sonrası, İl Milli Eğitim Müdürü ile Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürleri’ne nezaket ziyaretinde bulunmuştu. İade-i ziyaret ise 10 ay sonra gerçekleşti. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile şube müdürleri, Eğitim-İş Denizli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 15:36

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile şube müdürleri Eğitim-İş Denizli Şubesi’ni ziyaret etti. 

Eğitim İş Sendikası’nın genel kurul sonrası yaptığı ziyaretin 10 ay sonrasına gerçekleşen iade-i ziyarette, Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Görücü ile Milli Eğitim Müdürü Oğuz, eğitimde sıkıntıların giderilmesi için neler yapılabileceği konularında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette derslik sıkıntısı ve hayırseverlerin destekleri konuşuldu.

İŞBİRLİĞİ ŞART
Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kurumları ile sendikaların eşgüdümlü olarak çalışmaları gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı