REKLAMI GEÇ

17 ülkeden 430 bilim insanı Denizli’de

17 ülkeden 430 bilim insanı Denizli’de

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve PAÜ Malzeme Araştırma ve Uygulama Merkezi (MALUYAM) tarafından düzenlenen “15. Uluslararası Malzeme Sempozyumu,17 ülkeden 430 mühendis, uzman, araştırmacı ve kuruluşu bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 16:01

Pamukkale Richmond Termal Otel’de yapılan sempozyum açılışına Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cemal Meran, yurtdışı ve yurtiçinden bilim insanları ve davetliler katıldı. 

1986 yılından bu yana Malzeme Sempozyumunun devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, uluslararası bu sempozyumun Pamukkale Üniversitesi’nin bir marka değeri olduğunu söyledi.

denizli-pau-malzeme-sempozyumu-ic

Açılış konuşmalarının ardından Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan MohawkInnovativeTechnology’den Prof.Dr.SaidJahanmir, “Biyomedikal Malzemeler ve Aletler” konusunda açılış konferansı verdi.

Üç gün sürecek olan sempozyumda 17 ülkeden toplam 430 farklı araştırmacı, 37 İngilizce, 145 Türkçe olmak üzere toplam 188 sunum gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı