REKLAMI GEÇ

5. Tematik Kış Kampı başlıyor

5. Tematik Kış Kampı başlıyor

Yüksek Öğrenim yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için Denizli’de 5 gün sürecek Güzel Sanatlar Kampı düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 13:58

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü öğrencileri yarıyıl tatilinde kış kamplarında buluşuyor. 12 ilde 12 farklı temanın işleneceği kış kamplarından biri olan Denizli’de 8 ilden 147 öğrencinin katılımıyla Güzel Sanatlar Kampı düzenlenecek. Bursa, Çorum, Edirne, Giresun, Kırklareli, Kırşehir, Sinop ve Zonguldak’tan gelecek öğrenciler farklı etkinliklerle beş gün boyunca misafir edilecek.

AÇILIŞ PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00’DA
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük program boyunca çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları, tarihi ve kültürel geziler yapılacak. Tecrübelerini öğrencilere aktaracak isimler arasında Prof. Dr. Mehmet Zeki Kuşoğlu, Ayfer Balaban, Özcan Özcan, Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Ahmet Zeki Yavaş, Fuat Başar ve Volkan Aslan gibi isimler var.

Tematik Kış Kampı açılış programı 20 Ocak Pazartesi saat 10.00’da Prof. Dr. Cevat Akşit Yurt Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak.

“BEŞ GÜN BOYUNCA DOLU DOLU BİR PROGRAM GENÇLERİ BEKLİYOR”
Organizasyona ev sahipliği yapacak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yurt müdürleri ve kampta görev alacak personelle kış kampını değerlendirdi. İletişim kampıyla 147 genci misafir edeceklerini belirten İbanoğlu, gençlerin akademik alanda bilgi sahibi olmaları, uzman isimlerle bir araya gelmeleri, spor yapmaları, tarihi ve kültürel gezilerden şehit ailelerini ziyaretlere kadar zengin bir programla 5 günlük kampa ev sahipliği yapacak olmalarının heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı