REKLAMI GEÇ

6 Fen Bilgisi ders kitabı Denizli menşeli

6 Fen Bilgisi ders kitabı Denizli menşeli

Denizlili öğretmen ve akademisyenlerin hazırladığı 6 Fen Bilgisi Ders kitabı tüm Türkiye’deki okullara dağıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2019 Cumartesi, 10:12

Milli Eğitim Bakanlığı Fen Bilgisi 6, Müzik 6 ve Matametik 7 ders kitapları Denizli’de akademisyenler ve öğretmenlerden oluşan komisyon tarafından yazılarak hazırlandı.

Ders kitabı yazma komisyonlarında görevli akademisyen ve öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığınca Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törenle öğretmen ve akademisyenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi.

Denizli’de hazırlanan Fen Bilgisi 6 ders kitabının MEB Talim Terbiye Kurulunca onaylanarak ülke genelinde ders kitabı olarak okutulduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Milli Eğitim Bakanlığınca ders kitabı olarak okutulan kitapların yazımları illerde olşuturulan komisyonlarca yapılmaktadır. Kitap yazım komisyonlarında görev alan akademisyenlerimiz ve öğretmenlerimiz özverili bir çalışma sergilemektedirler. Ders kitabı yazımı uzun soluklu ve çok yönlü bir çalışmadır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve tek tek tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 23 Eylül 2019, 16:16

sanki okullarda o kitaplar okutuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı