REKLAMI GEÇ

Acıpayamlı eğitimcilerin büyük başarısı

Acıpayamlı eğitimcilerin büyük başarısı

Acıpayam Anadolu Lisesi, “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri”nde bölgesel birincilik kazandı. Başarılı eğitimciler Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret ederek, başarıyı paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 16:48

“Dershanesiz Sisteme İlk Adım” projesi ile “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri”nde Bölgesel Birincilik elde eden Acıpayam ekibi, ödül töreni dönüşü Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Acıpayam İlçe Millî Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Özarslan, öğretmenler Sevgi Tokyay, Cennet Kurban ve İmam Hatip Lisesi Öğretmeni İbrahim Erkol’u kutlayan Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,

Acıpayam Anadolu Lisesi’nin gösterdiği çabanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Oğuz, “Eğitim öğretimde beyinlerle uğraşalım. Çocuklarımızın bir gıdaya ihtiyaç duyar gibi bilgiye ihtiyacı var. Yavrularımızı aidiyet duygusu ile vatan sevgisi, anne-baba sevgisi ile yetiştirebilirsek gerçek hedefimize ulaşmış oluruz diyoruz. Büyük başarı elde eden başta ilçe milli eğitim müdürümüz olmak üzere, okul müdürümüze, öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Bu proje ile dershanesiz eğitime ilk adım atılmıştır” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı