REKLAMI GEÇ

Aday öğretmenler kamu dersi

Aday öğretmenler kamu dersi

Staj süreci devam eden aday öğretmenler Denizli’nin yöneticileriyle bir araya geldi, kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2016 Cumartesi, 08:35

Merkezefendi Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde Vali Yardımcıları Ali Şanlıer ve Tuncay Engin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Kaymakamlar Şükrü Görücü, Veysel Beyru ve Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, aday öğretmenlere kamu kurum işleyişleri hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte aday öğretmenlere seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okul dışı faaliyetlerle her hafta bir gün ilin üst düzey yöneticileri tarafından sizlere paylaşımlarda bulunulacak. Bunda amaç kurumları biraz daha yakından tanımanızdır. Bakanlığımızın ilk defa uygulamaya koyduğu stajyer öğretmen programı son derece önem arz ediyor. Geçmişe dönüp baktığımda ilk öğretmenliğe başladığımızda bize de böyle bir uygulama olmasını çok isterdim. Geçmiş dönemlerde öğretmenler olarak üniversiteden mezun olup mesleğe ilk başladığımızda öğretmenliğin ne olduğunu görevli olduğumuz okullarda öğrendik” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, konuşmasının ardından müdürlük teşkilat yapısı, okul-kurum sayıları ve türleri, öğrenci öğretmen sayıları hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı