REKLAMI GEÇ

Akıl ve Zeka Oyunları’nın İl Finali Yapıldı

Akıl ve Zeka Oyunları’nın İl Finali Yapıldı

Bursa’da yapılacak olan “Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları”nın il finalleri yapıldı. Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’ndaki finaller 2 gün sürdü. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2019 Cuma, 17:43

Bursa Valiliği, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Türk Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu iş birliğiyle 09-14 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları”nın il finalleri tamamlandı.

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nda iki gün süren karşılaşmalarda öğrencilerin heyecanına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da ortak oldu. Oğuz burada yaptığı açıklamada “Geleceğin teminatı sevgili yavrularımız diyerek sözlerine başladı” ve “Yarışmada derece alan almayan bütün yavrularımızı içtenlikle tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İl genelinde 353 öğrencinin katıldığı final karşılaşmalarının sonunda ise Mangala, Qbitz, Reversi, Kulami, Equilibrio, Pentago kategorilerinde birinci olan 8 öğrenci 02-04 Mayıs 2019 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek “Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları” Türkiye Finallerinde Denizli’yi temsil edecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı