REKLAMI GEÇ

Akıllı tahta sayısı 28’e ulaştı

Akıllı tahta sayısı 28’e ulaştı

Çal Kaymakamlığı’nın başlattığı ‘Akıllı tahtasız sınıf kalmasın’ kampanyası çerçevesinde, Çal ve Çal’a bağlı beldelerde, akıllı tahta sayısı 28’e yükseldi.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2009 Çarşamba, 20:55

Çal Kaymakamı Hakan Ezgi “Akıllı Tahtasız Sınıf Kalmasın” kampanyasına başladıkları ilk günkü gibi hevesle çalıştıklarını belirterek ‘akıllı sınıf’ çalışmalarına kaymakamlık olarak kampanyayı destekleyen hayırsever kişilerle birlikte hızla devam ettiklerini söyledi.

Kaymakam Ezgi “Akıllı sınıfa olan ilgi, genel çaplı yaşanan krize rağmen tahmin ettiğimizden de hızlı ilerlemektedir. Bu nedenle ilçemizdeki eğitimin daha kaliteli, daha güvenilir olması açısından verdikleri destekten dolayı muhtarlıklara, şu ana kadar destek veren ve bundan sonra da destek verecek olan hayırseverlere, teşekkür ediyorum. Akkent’te 9, Bahadınlar’da 2, Sazak’ta 2, Hançalar’da 1, Süller’de 6, Belevi’de 1, İsabey’de 2, Bayıralan’da 2, Çal’da 3 olmak üzere akıllı tahtaların sayısı 14’ ten 28’ e ulaşmıştır. Biz akıllı tahtaları, gelecek olan bağışlarla birlikte 2009-2010 eğitim yılına kadar hızla ilerletip tüm okulları eksiksiz duruma getirme düşüncesindeyiz. Bu hedefimize ne kadar ulaşırsak o kadar başarılı olacağız. Umarım bu düşüncemiz planladığımız şekilde gerçek olur. Bu bakımdan çalışmalara kaymakamlık-muhtarlıklar ilişkisi içerisinde hızla devam edeceğiz. Ayrıca bu konuda destek vermek isteyen hayırsever vatandaşlar eğitim alanında bir nebzede olsa katkıda olmak isterlerse bize başvurabilirler. Bu en son teknoloji ürünü olan akıllı sınıf sistemi sayesinde eğitim gören tüm öğrenciler daha hızlı ve güvenilir ortamlarda ders alacaklardır” diye konuştu.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı