REKLAMI GEÇ

Ara tatil 16 Kasım’da başlıyor

Ara tatil 16 Kasım’da başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya alınan ara tatil 16 Kasım’da başlıyor. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim alan, yeni normal dönem ile belirli günlerde belirli sınıflar okulda eğitime devam ediyor. Öğrenciler, hafta sonları ile birlikte 9 gün dinlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2020 Cuma, 10:35

Milli Eğitim Bakanlığı’nın geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başlattığı ara tatil uygulaması devam ediyor. Pandemi nedeniyle uzun süre okullarından ayrı kalan öğrenciler, uzaktan eğitim ile açığı kapatmaya çalışıyor.

Yeni normal dönem ile birlikte kademeli olarak belirli sınıflar okulda eğitime alınmaya başlanmıştı. Haftanın belli günlerinde ve 2 gün olarak düzenlenen yüz yüze eğitimin kapsamı genişletilirken, ara tatil zamanı da geldi.

İlk, orta ve lise öğrencileri bugünden itibaren tatile giriyor. 16 Kasım pazartesi ile 20 Kasım Cuma günleri arasında ara tatil yapacak olan öğrenciler, hafta sonları ile birlikte 9 gün dinlenmiş olacak.

MEB’İN TATİL TAKVİMİ
Milli Eğitim Bakanlığı’nın tatil takvimine göre ilk mola 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil ile verilecek. Yarıyıl tatili 25 ocak-5 Şubat tarihleri arasında uygulanacak, öğrenciler 15 günlük tatile girecek.

İkinci yarıyılın ilk molası ise 2. ara tatilde verilecek, öğrenciler 12-16 Nisan tarihleri arasında dinlendirilecek. Eğitim öğretim dönemi ise 18 Haziran’da sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı