REKLAMI GEÇ

Aydem Fen Lisesi’nde bilim projeleri sergisi

Aydem Fen Lisesi’nde bilim projeleri sergisi

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında okullarda bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Aydem Fen Lisesi öğrencileri, hazırladıkları projeleri beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 09:06

Aydem Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bilimsel projelerin yer aldığı sergi okulun spor salonunda açıldı. Serginin açılış törenine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aydem A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı,TÜBİTAK gözlemcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

ic-1OĞUZ: DENİZLİ MODEL İL
İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, bilgi ve teknoloji çağını yakalamak için hızla mesafe almaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize en güzel ortamları hazırlamaya, teknolojik anlamda bilgi donanımları sağlamaya çalışıyoruz. Fiziki kapasite yönüyle tüm okullarımızın en güzel okullar olması için çaba sarf ediyoruz. Denizli 81 il arasında model iller kapsamında. Tüm okul türlerimizle zirveye oynuyoruz” dedi.

ic-2

SALDANLI: DEĞİŞİMDE EN BÜYÜK ETKEN BİLİMDİR
Aydem A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı da, okuldaki gelişimin arzuladıkladıkları şekilde olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Değişmeyen tek şey değişimdir. Tarih boyunca sadece milletler değil şirketlerde değişmektedir. Değişimde ve rekabetteki en büyük etken bilimdir. Biz Aydem şirketler grubu olarak bilimsel ilerlemeleri kendimize amaç edindik. Bu okulumuza da yaptığımız yardımların ve kuruluşunda bulunmamızın temelinde de bilimsel ilerlemeyi sağlamak vardır” diye konuştu.

ic-3

Konuşmaların ardından, Aydem Fen Lisesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergide; matematik, fizik, kimya ve biyoloji başta olmak üzere farklı branşlarda 75 proje yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı