REKLAMI GEÇ

Basın okulu geliyor

Basın okulu geliyor

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ardıç, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi’ni PAÜ Sosyal Tesislerinde ağırlarken, basın okulu konusunda destek sözü verdi

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2008 Perşembe, 01:00

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Nuri Boyacı, Mustafa Kaya, Muharrem Tüzün, Murat Acar, Ahmet Cilasun ve Sevim Say, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’laüniversite sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Rektör Ardıç’ın davetlisi olan DGC Yönetim Kurulu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, üniversite ve basın sektörü arasındaki diyalog, Denizli gündemi, üniversitenin faaliyetleri ve hedeflerini konuştu.

DGC Başkanı Bülent Öztürk, yeni dönemde basın mensupları için ‘Basın Okulu’ projesini uygulamaya geçirmek istediklerini belirtirken, gazeteciliği meslek olarak benimseyip basın sektörüne katılan gençlerin böyle bir projeyle belli bir eğitimden geçmesini sağlamak ve Denizli basınında güç ve kaliteyi arttırmakistediklerini söyledi.

Rektör Ardıç ise Basın Okulu konusunda gazetecilere her türlü desteğe hazır olduklarını belirtirken, üniversite ve cemiyet işbirliğiyle yapılacak çalışmaların, Denizli, Üniversite ve Gazeteciler Cemiyetine katkı ve verimlilik sağlayacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı