REKLAMI GEÇ

“Benim de hayalim var”

“Benim de hayalim var”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi Ar-ge birimi, Eğitim Öğretim Şubesi, Özel Öğretim Şubesi ile Denizli Dershaneler Derneği’nin ortak çalışmalarıyla 5-7 Mayıs tarihlerinde ‘Orta öğretim öğrencilerinin Motivasyonu’ projesi “ Benim de Hayalim Var “ sloganı ile hazırlandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2009 Perşembe, 11:58

Bu projeyle ilimizde bulunan orta öğretim öğrencilerinin, yeni sınav sistemine uyumu ve sınav kaygısının azaltılması; ortaöğretim öğrenci velileri ve öğretmenlerinin yeni ÖSS ve isteklendirme konusunda bilgilendirilmesini ve bireysel başarı değil Kitlesel başarıyı ön plana çıkarmak amaçlandı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Bunun için her öğrencimiz ile yakından ilgilenip Başarı İzleme Ve Geliştirme Projemiz kapsamında böyle değerli sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği yaparak öğrencilerimizin önünü ve ufkunu açacak çalışmalara imza atmalıyız.

Seminerler EGS Kongre ve Kültür Merkezi, Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Anadolu Teknik Lisesi Salonlarında toplam 11 oturumdan oluşup, ortalama 7000 öğrenci,900 öğretmen ve 2000 kadar veliye ulaşılması hedeflenmiştir.

Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZEVCİMEN ve Dershaneler Derneği Başkanı Aydın ARAÇ yaptıkları konuşmalarda yaşadığımız ÖSS Türkiye Birinciliğimizi bu yıl da tekrarlamak ve aynı zamanda da öğrencilerimizin ve velilerimizin sınav kaygılarını ve streslerini azaltmayı amaçlandığını ifade ederken, İl başarısı için Milli Eğitim ve Dershaneler olarak gereken her çalışmayı yapacaklarını ifade ederek bu tür eğitim faaliyetlerinin gelecek yıl da sürdürüleceğini söylediler. Ayrıca Projenin hazırlanmasında öncelikle Denizli Dershaneler Derneği üyelerine, Denizli Belediyesi’ ne, Ticaret Odası’na ve emeği geçen herkese teşekkür eder, konferansın hepinize yararlı olmasını temenni etiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı