REKLAMI GEÇ

Beslenmenin Okul Başarısına Etkisi Anlatıldı

Beslenmenin Okul Başarısına Etkisi Anlatıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek tarafından sunulan “Otizm ve Beslenme” konulu seminer düzenlendi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 13:33

Merkezefendi Hayırseverler Ortaokulu konferans salonda gerçekleştirilen seminere Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ve veliler katıldı. Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek seminerde beslenme, bağırsak ve bağışıklık ilişkisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivitede beslenme ve bağırsakların rolü, ilaçsız tedavi yolları, beyin ve bağırsaklar arasındaki ilişki ve beslenmenin okul başarısına etkisi konularında katılımcılara sunum yaptı.

Psikiyatrist Dr Deniz Şimşek’in sunumları sonrası Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut
Oğuz yaptığı konuşmada “Sayın Deniz hocamı Antalya ilinde 81 il milli eğitim müdürüne vermiş olduğu seminerde dinleme fırsatım oldu. Kendisi ile seminer bitimi çok güzel bir fikir alış verişimiz olmuştu. Hocamız ilimizin değerlerindendir. Sağlıklı yaşam anlamında önemli bilgilendirmeler yaptı. Yeni tanıştık ama bunda sonraki zamanlarda Deniz hocamla yeni seminerlerde daha sık buluşma dileğiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı