REKLAMI GEÇ

Beytüşşebaplı öğrenciler Denizli’yi sevdi

Beytüşşebaplı öğrenciler Denizli’yi sevdi

Beytüşşebap Kaymakamlığı’nın, Denizli Valiliği’ne bir süre önce başvurusu ile hayata geçirilen proje kapsamında, 45 ilköğretim okulu öğrencisi ve 3 Denizlili öğretmen, ilimize geldi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2009 Cuma, 19:46

Önce Konya, daha sonra Afyon ve en son Denizli’ye gelen öğrenciler, iki gün Pamukkale’de kalarak Denizli’yi tanıma fırsatına sahip oldular. Öğrenciler, Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda, bu projeye katkıda bulunan Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Denizlispor’un yöneticileriyle bir araya geldi. Hem duygulu hem de renkli olan bu buluşmaya, Denizli Ticaret Odası’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Ticaret Odası yönetim ve meclis üyeleri ile Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve Denizlispor Yöneticisi Mehmet Akif Ercan da katıldı. Tek tek tanışılan Beytüşşebaplı öğrencilere hoş geldiniz diyen yöneticiler, kısa konuşmalarla duygu ve düşüncelerini aktardılar.

DTO Başkanı Özer, onları heyecan içinde beklediklerini ve ilimizde ağırlamaktan çok memnun olduklarını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda da ülkenin dört bir yanından öğrencileri ağırladıklarını ve hala bazılarıyla irtibata devam ettiklerini belirten Özer, “Sizler orada, bizler burada, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin kazanması için gayret gösteriyoruz. Bizler sizlerle daha sonra da sürekli görüşmek isteriz” dedi.

DTO Meclis Başkanı Mehmet Gökçe ise “Bizler sizlerin yaşındayken yaşadığımız yerden hiç çıkamıyorduk. Ama size ne mutlu ki ülkenin bir ucunda yaşarken, öbür ucuna gidip oraları tanıyabiliyorsunuz. Bu gerçekten çok önemli bir şans” diye konuştu. Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu konuk öğrencileri Denizli’de ağırlamaktan hem mutluluk hem de heyecan duyduklarını belirterek, “Bir gün biz de sizleri şehrinizde ziyaret etmek istiyoruz” dedi. Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Ercan, önce Denizlispor’u tanıtarak sporun barış, kardeşlik ve bir arada olmanın önemli bir vesilesi olduğuna dikkat çekti. Konuk öğrencilere hangi takımı tuttuklarını da soran Ercan, çocuklara, memleketlerine döndüklerinde de Denizlispor’u hatırlamaları için birer Denizlispor forması da hediye etti. Daha sonra gelen öğrencilerden bazıları da duygu ve düşüncelerini aktaran konuşmalar yaptılar. Bu geziye çıktıklarında nasıl karşılanacakları konusunda heyecan duyduklarını ama geldiklerinde gördükleri yakın ilgiden çok mutlu olduklarını söylediler. Denizlili öğretmenleriyle ilimizde Pamukkale, Müze, Çamlık gibi yerleri gezen öğrenciler, öğretmenlerine ve kendilerini ağırlayan kurumların yöneticilerine teşekkür etti. Bu anlamlı projeyi destekleyen kurumlar tarafından hazırlanan hediye paketleri, öğrencilere dağıtıldıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı