REKLAMI GEÇ

“Bir aile bir bayrak” Sergisi açıldı

“Bir aile bir bayrak” Sergisi açıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mart ayı için planlanan Eğitimde Değerler Eğitimi Programı kapsamında öğrenci ve velilerin yaptığı “Bir aile bir bayrak” konulu sergi Bayramyeri Meydanı’nda açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2019 Çarşamba, 14:45

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde uygulamaya konulan “Eğitimde değerler eğitimi” programı kapsamında öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan “Vatanseverlik” temasının işlendiği sergi, Bayramyeri Meydanı’nda açıldı.

Hüseyin Erikoğlu Anaokulu ve velilerinin yaptığı çalışmaların sergilendiği sergide “Bir aile, bir bayrak” teması işlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan ve Eğitimde Değerler Eğitimi Programı’nda (EDEP) Mart ayı boyunca okullarda ‘Vatanseverlik’ temasının işlendiğini belirterek, “Yıl boyunca işlenen ve işlenecek olan 13 temanın içerisinde belki de en değerli olanı geçmişten günümüze ve geleceğe taşınması mühim olan “Vatanseverlik” konusudur” dedi.

Hüseyin Erikoğlu Anaokulu 5/F ve 5/G şubeleri velileri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 33 çalışmanın içinde, Hakkâri’nin Yüksekova İlçesinde şehit düşen Denizlili Özel Harekât Polisi Mehmet Ali Doğan’ın şehit toprağından yapılan bayrak da yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı