REKLAMI GEÇ

Çameli Çok Programlı Lisesi Kütüphanesini Yeniledi

Çameli Çok Programlı Lisesi Kütüphanesini Yeniledi

Çameli İlçesinde Çameli Çok Programlı Lisesi, ‘Her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa, hiçbir şey yapmamış olursunuz’ ilkesi ile yola çıkarak, sene başında başlanan okul kütüphanesini düzenleme ve tasnif etme çalışmakları tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2017 Pazar, 10:38

‘Her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa, hiçbir şey yapmamış olursunuz’ ilkesi ile yola çıkan Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü, “Okuyalım, Okutalım” toplum hizmeti çalışması olarak sene başında başlanan okul kütüphanesini düzenleme ve tasnif etme çalışmaları tamamlandı. Her sınıfın görev aldığı çalışmaya başka kulüpler de destek vererek kitaplar alfabetik sıraya göre yerleştirilip numaralandırıldı ve kütüphanedeki işleyişin aksamamasını sağlamak amacıyla nöbet sistemi getirildi.

Okul Müdürü Kürşat Yellice, “Bu çalışmada emeği geçen başta Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenlerimiz Ünal Tuğsel ve Elvan Okul ile birlikte, yardımları bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür eder, kütüphanemizin verimli bir şekilde kullanılarak öğrencilerimize katkı sağlamasını dileriz. İlerleyen zamanlarda kütüphanemiz raflarına yeni kitaplar kazandırma çalışmalarımız devam edecektir. Her şey öğrencilerimiz için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı