REKLAMI GEÇ

Dekanlıktan öğrencilerine kokteyl

Dekanlıktan öğrencilerine kokteyl

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı öğrencilerine kokteyl düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2018 Perşembe, 15:30

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Tabib-ül Curcuna Tiyatro topluluğu ve Tıpta İnsan Bilimleri Topluluğu öğrencilerine, 14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftası içinde yaptıkları etkinlikleri tebrik etmek amacıyla, Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından PAÜ Hastanesi 13. Kattaki kafeteryada bir kutlama toplantısı düzenlendi.

Toplantıya topluluk üyesi öğrencilerin yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Semin Fenkçi, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şahika Pınar Akyer, Doç. Dr. Çağdaş Erdoğan, Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, MÖEK Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bülent Özdemir ve Tıp Fakültesi Sekreteri Naife Adak da katıldı.

Tıpta İnsan Bilimleri Topluluğunun aynı zamanda danışman öğretim üyesi de olan Doç. Dr. Şahika Pınar Akyer “ Öğrencilerimiz zeki ve çalışkan olmalarının yanı sıra sanatsal alanlarda da ne kadar yetenekli olduklarını bizlere bir kere daha gösterdiler. Hepsini tebrik ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Etkinliğe katılan öğrenciler de kendileri için düzenlenen kokteyl için teşekkür ederek hocaları ile fotoğraf çekildiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı