REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak başarılı öğrencileri ağırladı

Vali Altıparmak başarılı öğrencileri ağırladı

Vali Ahmet Altıparmak, Çameli’de okuyan öksüz, yetim ve maddi durumu yetersiz olan 25 başarılı öğrenciyi makamında ağırlayarak kitap hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2017 Perşembe, 10:29

Vali Ahmet Altıparmak, Çameli Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Başarı Sizden, Ödül Bizden’ projesi kapsamında; ilçedeki yetim, öksüz, maddi durumu yetersiz veya parçalanmış ailesi olan ancak okula ve hayata küsmeyerek derslerinde başarılı olan 25 öğrenciyi makamında ağırladı.

Öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet eden Vali Altıparmak, çocuklara ileride edinmek istedikleri meslekleri sordu. Çoğunluk olarak doktor ve öğretmen olmak istediklerini ifade eden öğrencilere seslenen Vali Altıparmak, ilçede okumanın, hedeflenen meslek gruplarına ulaşmada bir engel olmadığını söyledi. Çocuklara çok kitap okumalarını ve bilgi hazinelerini her zaman genişletmeleri tavsiyesinde de bulunan Vali Altıparmak, ilerisi için seçilen hedeflere bu sayede başarıyla ulaşılabileceklerini belirtti.

Ziyaret esnasında karne ve başarı belgelerini yanlarında getirerek kendisine gösteren öğrencileri kutlayan Vali Altıparmak, ziyaretin anısına minik misafirlerine kitap hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı