REKLAMI GEÇ

Minikler gösterileriyle büyüledi

Minikler gösterileriyle büyüledi

Denizli Devlet Hastanesi kreşinin minik sakinleri, yılsonu gösterisinde ailelerinin karşısına çıktı, gösteriler büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2017 Cumartesi, 13:26

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlene etkinliğe Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli, hastane çalışanları ve veliler katıldı.

Gösterilerde 3-6 yaş arası 34 çocuk hünerlerini sergiledi.

Etkinlikte şarkı, türkü ve dans gösterileri izleyicilerden büyük alkış alırken, aileler de bu anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.

“GELECEĞİN MİMARI ÇOCUKLARIMIZ EMİN ELLERDE”
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ‘Ağaç Yaşken Eğilir’ atasözünden yola çıkarak küçük yaşta verilecek eğitimlerin çocukların gelişimi açısından ne kadar önemli olduğuna değindi.

Öztürk, “Bildiğiniz gibi çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0–6 yaş dönemidir. Sağlık çalışanları olarak yoğun çalışma tempomuzda, bir anne ve baba olarak çocuklarımızı okul öncesi dönemde gönül rahatlığı ile güvendiğimiz bir yere teslim edebilmek gerçekten çok önemli. Bu anlamda Denizli Devlet Hastanemize bağlı kreşimizde öğretmenlerimiz ve personelimiz çocuklarımızın gelişimi için temel eğitimlerinin yanı sıra bilim ve sanat yönlerini de destekleyerek çocuklarımızın hayata hazırlanmasında gerçekten özveri ile çalışmaktalar. Hedefimiz öğrencilerimizi bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda, çağdaş yaşamın getirdiği bilgi, beceri ve değerlerde donatarak, paylaşmayı bilen, katılımcı, sorgulayan ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir. Geleceği emanet edeceğimiz bu varlıkları en iyi şekilde yetiştirmek ve onları hayata hazırlamak için çabalayan saygıdeğer öğretmen arkadaşlarıma ve kreşimizin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı