REKLAMI GEÇ

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı 1400 eserlik çini sergisi açıldı

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı 1400 eserlik çini sergisi açıldı

Sosyal projeleri ile dikkat çeken Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, öğrencilerinin hazırladığı 1400 eserlik çini sergisine ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 16:47

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu geniş katılımlı bsir sergiye daha ev sahipliği yaptı. Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenlerinden Cevriye Işılak Gökgöz ve Pelyin Ertürk Yılmaz’ın 2016-2017 eğitim sezonu boyunca öğrencileri ile birlikte yaptığı çini işleri yılsonu sergisi ile görücüye çıktı.

1, 2 ve 3’ncü sınıf öğrencilerinin katıldığı derslerde yıl boyu üretilen çiniler 1400 eserlik bir sergi oluşturdu.

D.D. Emsan İlkokulu Müdürü Hasan Harktı’nın önderliğinde gerçekleştirilen Okullar Hayat olsun Projesi kapsamında verilen derslerde öğrenciler, yetişkin çini kursiyerleri kadar başarılı eserler üretmeyi başardı.

Toplam 14 sınıfın öğrencileri tarafından yapılan eserler önceki gün yapılan sergi açılışı ile ilgililere sunuldu. Serginin açılışını Okul Müdürü Hasan Harktı, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir, Atatürk İlkokulu Müdürü Lokman Kuzudere birlikte yaptı.

Yıl boyunca öğrencileri ile keyifli dersler geçirdiklerini anlatan Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Cevriye Işılak Gökgöz; “Projemizden önemli ölçüde verim aldık. Gelecek yıl da sürdürmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimle tüm bu eserleri keyifle yaptık. Resmin dışında seramik çamuru ile oynamak hayal güçlerine önemli katkı sağladı. Öğrencilerim son derece başarılıydılar. Hatta yetişkin kursiyerlere taş çıkardılar diyebilirim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı