REKLAMI GEÇ

Eğitimde sistem artık daha hızlı işleyecek

Eğitimde sistem artık daha hızlı işleyecek

E-Devlet sisteminin dönüşümünün sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Doküman Yönetim Sistemi’ne (DYS) tüm okul ve kurumlar da dahil edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 09:20

Arif Yalınkaya İlkokulu’nda okul müdürlerine yönelik düzenlenen toplantıda sistem hakkında bilgiler verildi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcı Şener Bayram, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ile okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bir yenilik için buluştuklarını belirterek, Doküman Yönetim Sistemi hakkında bilgiler verdi.

Oğuz, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projeye, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Valilik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden sonra 01 Şubat 2017 tarihi itibariyle geçişi yapılan 10 il arasında ilimizin de yer almasıyla tüm resmi okul ve kurumlarımız sisteme geçiş yaptı. Bu sistem kağıt israfına son veriyor, zamandan tasarruf sağlıyor, kalemden, arşivden uzak kalınıyor. Kişiler, sistem üzerinden evrak takibi yapabilecek, yazılar daha hızlı ve güvenli olarak ilgili birimlere ulaştırılabilecek. Bir yazı yazıldıktan sonra günler değil saatler içinde yazılarınıza cevap alıp, sonuca ulaştırabileceksiniz” dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve Mebbis Yönetici Abdullah Kurt’un yaptığı bilgilendirmelerin ardından okul müdürlerinin sistem hakkındaki soruları cevaplandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı